Δημόσιο: Τρεις προκηρύξεις για μόνιμο προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ

Τρεις προκηρύξεις για μόνιμο προσωπικό είναι ανοιχτές για αιτήσεις και αφορούν συνολικά 223 προσλήψεις σε 4 φορείς του Δημοσίου.

Ειδικότερα, εκδόθηκε η 6Ε/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση δύο θέσεων Επιστημονικών Συνεργατών με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδας (OKE) του υπουργείου Οικονομικών καθώς και δύο θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο - Α. Φλέμινγκ (υπουργείο Υγείας) με σύμβαση διάρκειας ενός έτους, μία νομικής κατεύθυνσης με εξειδίκευση στο αστικό ή το δημόσιο δίκαιο και μία οικονομικής κατεύθυνσης. Οσο για τις θέσεις στην ΟΚΕ είναι μία θέση νομικού με εξειδίκευση στο εργατικό δίκαιο ή στο δίκαιο κοινωνικής ασφάλισης και μία θέση οικονομολόγου με εξειδίκευση στα δημόσια οικονομικά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή έως την Παρασκευή 25 Μαΐου στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 6Ε/2018, Τ.Θ. 14 308, Αθήνα Τ.Κ. 115 10.

Παράλληλα, εκδόθηκε η προκήρυξη 5Ε/2018 του ΑΣΕΠ για 10 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στον Συνήγορο του Πολίτη. Πρόκειται για επτά θέσεις με αντικείμενο το δημόσιο ή εργατικό δίκαιο και τρεις θέσεις ανθρωπιστικών ή κοινωνικών επιστημών. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει την Παρασκευή 25 Μαΐου. Η αίτηση με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 5Ε/2018, Τ.Θ. 14 308, Αθή- να Τ.Κ. 115 10.

Έως την Πέμπτη 3 Μαΐου μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά τις 209 μόνιμες προσλήψεις στην ΕΥΔΑΠ. Στην εν λόγω προκήρυξη (1Κ/2018) πρόκειται να προσληφθούν ειδικότητες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Μάλιστα, οι θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φτάνουν τις 71 και μεταξύ των ειδικοτήτων είναι διοικητικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, αναλυτές προγραμματιστές, μηχανικοί μεταλλειολόγοι – ορυκτών πόρων και χημικοί μηχανικοί. Παράλληλα, προκηρύσσονται 41 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, με ειδικότητες τοπογράφοι μηχανικοί, οικονομικοί, προγραμματιστές και οικονομικοί.

Τέλος, προκηρύσσονται 97 θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανάμεσα στις ειδικότητες είναι γραμματείς, προσωπικό δομικών έργων, οδηγοί κατηγορίας C και D και τεχνίτες αυτοκινήτων. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν την αίτηση με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2018, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510, αναγράφοντας την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα