Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στη Νέα Σμύρνη. Tι δείχνουν οι έρευνες

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στη Νέα Σμύρνη. Tι δείχνουν οι έρευνες

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό σε ακάλυπτο πολυκατοικιών στη Νέα Σμύρνη. Το αγοράκι βρήκε η γυναίκα που καθάριζε πολυκατοικία στον χώρο του ακάλυπτου. Το μωρό εντοπίστηκε περίπου στις 4 το απόγευμα σε έναν κοινό ακάλυπτο που περιβάλλεται από τις γύρω πολυκατοικίες. Το βρέφος με τον ομφάλιο λώρο και τυλιγμένο σε σεντόνι ήταν πεσμένο πάνω σε μια τέντα-δίκτυ που είχε τοποθετηθεί στον ακάλυπτο.

Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα θα δώσει ενδεχομένως η νεκροτομή που θα γίνει την Δευτέρα καθώς παραμένει άγνωστο αν το μωρό πέθανε από πτώση, τις κακουχίες ή το κρύο, αν γεννήθηκε νεκρό ή αν το σκότωσε κάποιος μετά τη γέννησή του.

Η ΕΛΑΣ παίρνει καταθέσεις από τους ενοίκους όλων των πολυκατοικιών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί όλοι οι ένοικοι όμως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει κλείσει το κύκλος των υπόπτων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει αν η γυναίκα που το γέννησε είναι ένοικος της πολυκατοικίας ή όχι. Ο κύκλος των υπόπτων έχει ξεκινήσει από τα κοντινά διαμερίσματακαι θα διευρυνθεί εάν δεν προκύψουν στοιχεία.

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα