Μπάρμπα για Πάγκαλο: Ήταν το στήριγμά μου – Η αποκάλυψη για την τελευταία έξοδό τους

Μπάρμπα για Πάγκαλο: Ήταν το στήριγμά μου – Η αποκάλυψη για την τελευταία έξοδό τους

"Για μένα ήταν στήριγμα. Με συμβούλευε, με μάθαινε πολλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις συμβουλές του."

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, για την στενή φιλία που την συνέδεε με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, για την γνωριμία τους και για τις συμβουλές που της έδινε για την πολιτική.

«Έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Έφυγε ένας σπουδαίος πολιτικός, ένας οξυδερκής άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που τα λέει έξω από τα δόντια. Σήμερα λογικά κλείνει ένας κύκλος ζωής. Κλείνουν κάποια σπουδαία χρόνια για την πατρίδα, ένα μεγάλο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που ζήσαμε όλοι. Με όλη αυτή την αγάπη που είχε για τον κόσμο, για τους πολίτες. Ανδρέας Παπανδρέου, Θεόδωρος Πάγκαλος, ήταν ένα κομμάτι από το παλιό ΠΑΣΟΚ, το δυνατό. Είμαι σοκαρισμένη. Με συνδέουν πολλά, πολλά… Και νομίζω έχει γράψει τη δική του ιστορία…».

«Για μένα ήταν πολύ οξυδερκής άνθρωπος. Με τον Θεόδωρο Πάγκαλο γνωριστήκαμε όταν ήμουν σε αρκετά νεανική ηλικία, μέσα από την ενασχόλησή μου με τα κοινά. Αργότερα τον γνώρισα και καλύτερα μέσα από το ΠΑΣΟΚ. Με το φευγιό του κλείνει ένας κύκλος πολύτιμος. Εύχομαι και οι νέοι πολιτικοί να μην τον ξεχάσουν, αλλά και να πάρουν όλα τα καλά στοιχεία της προσωπικότητάς του», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.

«Ήταν στήριγμα και σαν άνθρωπος. Η πληθωρικότητά του! Με συμβούλευε, με μάθαινε πολλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις συμβουλές του όταν μου έλεγε “Βάνα η πολιτική είναι έτσι, είναι αλλιώς”. Μου έλεγε πράγματα που δεν ξέρω αν θα μπορούσα να μάθω ποτέ σε Πανεπιστήμιο ή σε σχολή ειδικά για πολιτικές επιστήμες. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Είναι μέσα στην καρδιά μου, είναι μεγάλη απώλεια.

Η τελευταία έξοδος
Μου ζήτησε να πάμε να ακούσουμε τον Χρήστο Κυριαζή. Ήταν η τελευταία φορά που πήγαμε οι δυο μας και ακούσαμε τον Χρήστο Κυριαζή. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την τελευταία φορά, ήταν πριν από κάτι μήνες. Μετά, δεν μπορούσε να βγει έξω με την αρρώστια. Δεν μπορούσε να περπατήσει σωστά. Ήταν πολύ άσχημο για τον ίδιο. Ήταν τραγική η κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα.

Είπε ακόμα ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος «ήταν μοναχικός άνθρωπος, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Εκείνος μου ζήτησε να κάνουμε αυτή την έξοδο και να απολαύσουμε μαζί τον τραγουδιστή που παρεμπιπτόντως κι εκείνος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή», είπε η Βάνα Μπάρμπα στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα