Τηλεφώνημα Τσίπρα σε Μητσοτάκη – Τον συνεχάρη για τη νίκη στις εκλογές

Τηλεφώνημα Τσίπρα σε Μητσοτάκη – Τον συνεχάρη για τη νίκη στις εκλογές

Ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να του δώσει συγχαρητήρια για τη σημερινή εκλογική νίκη της ΝΔ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη προκειμένου να τον συγχαρεί για τη νίκη στις εθνικές εκλογές.

Όπως μεταδίδει η ANT1, Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τον Αλέξη Τσίπρα να τον συγχαίρει για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως συνομίλησαν και για την ημερομηνία των δεύτερων εκλογών και το ενδεχόμενο αυτές να μην γίνουν στις 2 Ιουλίου, αλλά στις 25 Ιουνίου. 

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στην Κουμουνδούρου, στα κεντιρκά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά τιε 21:00 της Κυριακής.

Τον υποδέχθηκαν ψηφοφόροι και εργαζόμενοι του κόμματος φωνάζοντας συνθήματα, χωρίς πάντως ο Αλέξης Τσίπρας να προβεί σε κάποια δήλωση.

Πηγές της Κουμουνδούρου διαψεύδουν φήμες και σενάρια περί παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας πως βάσει της αποτίμησης για το εκλογικό αποτέλεσμα, θεωρείται ότι δεν εκτιμήθηκε ούτε από τα στελέχη του κόμματος ούτε από τον κόσμο της παράταξης το νόημα και η σημασία της πρώτης κάλπης. 

Με ενσωματωμένο το 69,05% των εκλογικών τμημάτων, το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη συγκεντρώνει ποσοστό 40,83%, ποσοστό που είναι υπερδιπλάσιο του ΣΥΡΙΖΑ τα ποσοστά του οποίου καταρρέουν στο 20,7%.

Τρίτη εκλογική δύναμη αναδεικνύεται το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό 11,87%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 7,08% και η Ελληνική Λύση με 4,5%

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα