Τσίπρας: Μόνο αγάπη για τον Διονύση Σαββόπουλο – Δικαίωμά του να εκφέρει την άποψή του

Τσίπρας: Μόνο αγάπη για τον Διονύση Σαββόπουλο – Δικαίωμά του να εκφέρει την άποψή του

Για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, για τον Διονύση Σαββόπουλο και τις δηλώσεις του, για το «τάργκετ» γκρουπ του αλλά και για την επαφή με τον κόσμο μίλησε το πρωί της Παρασκευής (19/5) σε συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση στο πλατό του ΣΚΑΪ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας μας» και σημείωσε ότι για πρώτη φορά σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο εμφανίσθηκε σε εκπομπές «μεσημεριανές».

«Οι εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατίας»
Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε και χαιρετίσματα στη μαμά της Φαίης, στο Κιλκίς, που είναι το… τάργκετ γκρουπ του, όπως είπε χαμογελαστά. «Οι εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατίας, έτσι οφείλει να τις βλέπει κάθε πολιτικός, δεν με τρομάζει η λαϊκή ετυμηγορία. Η επαφή με τον κόσμο γεμίζει έναν άνθρωπο που ασχολείται με την πολιτική, όταν είμαι κλεισμένος σε 4 τοίχους, εκεί δεν αντέχω. Επικοινωνείς με τον κόσμο και καταλαβαίνεις τι τον προβληματίζει.

Μιλάω σε συγκεντρώσεις από στήθους, καταλαβαίνεις αν αυτό που λες κάνει γκελ, τεστάρεις τον πολιτικό σου λόγο» σημείωσε.

«Με τον κ. Μητσοτάκη είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, δεν είμαστε φίλοι»
«Δεν μου άρεσε ότι όταν αναφερόσασταν στον κ.Μητσοτάκη ήσασταν επιθετικός. Είχατε πει δε νιώθει, δεν αισθάνεται… Γιατί;» Τον ρώτησε η Φαίη Σκορδά και σημείωσε: «Με τον κ. Μητσοτάκη είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, δεν είμαστε φίλοι, αυτό που έχω πει είναι ότι είναι ένας πολιτικός που δείχνει, επειδή τα βρήκε λίγο πιο εύκολα στη ζωή του, χωρίς να λέω ότι δεν είναι ικανός άνθρωπος, είναι ότι έβγαλε αυτό που λέμε έλλειψη ενσυναίσθησης.

Δεν πιστεύω ότι το κράτος δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Κάποια βασικά όπως υγεία, παιδεία, το νερό που είναι δημόσιο αγαθό- δεν μπορείς να το ιδιωτικοποιήσεις. Είναι δημόσιο αγαθό. Πού να εστιάζω; Να λέω ”τι γκόμενος είσαι εσύ;” στην Ελλάδα του ’23 είναι πιο πολιτισμένη η αντιπαράθεση. Θυμάμαι τα πράσινα και τα γαλάζια καφανεία, δεν είμαστε σ’ αυτό το σημείο. Μπορεί να είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά έχουμε πολιτικό πολιτισμό».

«Μόνο θετικά έχω να σχολιάσω εγώ για τον Διονύση Σαββόπουλο»
«Μόνο θετικά έχω να σχολιάσω εγώ για τον Διονύση Σαββόπουλο, κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει την πολιτική του άποψη και να την εκφράζει. Είναι δικαίωμά του να εκφέρει την αποψή του, κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα και να αλλάζει. Με κάποιους καλλιτέχνες αισθάνεσαι προδομένος κάποια στιγμή, ο Σαββόπουλος δεν έχει αλλάξει πολύ, ήταν υποστηρικτής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αν είναι φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον στηρίξει είναι δύσκολη στιγμή για τον κ. Μητσοτάκη. Μόνο αγάπη για τον κ. Σαββόπουλο» σημείωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα