Εκλογές 2023: Η Ράνια Θρασκιά υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2023:  Η Ράνια Θρασκιά υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ

 Η Ράνια Θρασκιά υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Α’ Θεσσαλονίκης θα είναι η δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά.

Ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας την καλωσόρισε στον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ για δικαιοσύνη παντού.

Το παρασκήνιο

 Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σχετικές συζητήσεις μεταξύ των δύο μερών εξελίχθηκαν τους τελευταίους μήνες και εντονότερα μετά τα Χριστούγεννα, προκειμένου η κ. Θρασκιά να επιστρέψει στη γενέτειρά της, συμμετέχοντας ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές, στην Α’ Θεσσαλονίκης.

 Σημειωτέον ότι το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης εμφανίζει τα περισσότερα κενά από όλους τους υπόλοιπους νομούς στη χώρα για την αξιωματική αντιπολίτευση, χωρίς να αποκλείονται και νέες εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες.

Ποια είναι η Ράνια Θρασκιά

Η Ράνια Θρακιά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Εκεί παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην τηλεόραση, στον ενημερωτικό τομέα ως παρουσιάστρια ειδήσεων και στη συνέχεια παρουσίασε εκπομπής κοινωνικού περιεχομένου.  Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στα κανάλια TVΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ANT1, MEGA και ALTER.

 Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο University of East London και έλαβε Master of Science στην «Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία» με ειδίκευση στην «Επιλόχειο Κατάθλιψη» και τη Θεωρία Σχημάτων (Schema Therapy).

Παράλληλα πραγματοποίησε την πρακτική της στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων (Ε.Δ.Α.Σ). Ακολούθως, ολοκλήρωσε με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Συμβουλευτική και Οικογενειακή Συμβουλευτική στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων και έλαβε την πιστοποίηση Συμβούλου Ψυχικής Υγείας και Οικογενειακού Συμβούλου.

Είναι Τακτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής. Το Σεπτέμβριο του 2018 δημιούργησε  το «Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης – Ράνια Θρασκιά», στο Νέο Ψυχικό.
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα