Αντιδράσεις από τη ΝΔ για τον πλοιοκτήτη με τα 850 κιλά κοκαΐνης – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα δεν έχουν καμιά σχέση μαζί του

Αντιδράσεις από τη ΝΔ για τον πλοιοκτήτη με τα 850 κιλά κοκαΐνης – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα δεν έχουν καμιά σχέση μαζί του

Δημοσιεύματα εμπλέκουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα, με τον εφοπλιστή Πάνο Λασκαρίδη, το πλοίο του οποίου φαίνεται πως ακινητοποιήθηκε στην Ιταλία με μεγάλο φορτίο κοκαΐνης.

Από το γραφείο Τύπου του κόμματος, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία διαψεύδουν τις πληροφορίες και σημειώνουν πως η Μαρέβα Γκραμπόφκσι σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι γνωστοί λασπολόγοι και ψεύτες, δίνουν «ρέστα» ενόψει εκλογών κι επιχειρούν για άλλη μια φορά να εμπλέξουν τον Πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, με πρόσωπα και υποθέσεις που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί τους.

Ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ούτε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έχουν ή είχαν κάποια σχέση, επαγγελματική ή άλλη, τώρα ή στο παρελθόν, με τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται κάποια στιγμή να μιλά με υβριστικά λόγια για τον Πρωθυπουργό.

Για όσα ψευδή γράφονται η κα Γκραμπόφκσι- Μητσοτάκη θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών».

Η υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην Ιταλία

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TradeWinds, το πλοίο ελληνικών συμφερόντων στο οποίο βρέθηκε η τεράστια ποσότητα κοκαΐνης και έφερε σημαία Λιβερίας, είχε φτάσει στην Βενετία της Ιταλίας από το Σάντος της Βραζιλίας.

Συνολικά βρέθηκαν στο πλοίο 570 δέματα κοκαΐνης, βάρους 850 κιλών. Το σκάφος υποβλήθηκε σε περαιτέρω ελέγχους χθες Πέμπτη (20.4.2023) και από δύτες, για να διαπιστωθεί αν υπήρχαν κι άλλα ναρκωτικά σε κρύπτες.

πηγή: thestandard.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα