Αλέξης Γεωργούλης: Θα ζητήσει ακρόαση πριν την άρση της ασυλίας – Τέθηκε εκτός Ευρωπαϊκής Αριστεράς

Αλέξης Γεωργούλης: Θα ζητήσει ακρόαση πριν την άρση της ασυλίας – Τέθηκε εκτός Ευρωπαϊκής Αριστεράς

Σοκ έχει προκληθεί από την καταγγελία  που έχει γίνει εις βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη. Σύμφωνα δε με την ανάρτηση της καταγγέλλουσας η πρώτη επίσημη καταγγελία έγινε το 2020 και άρα η έρευνα κράτησε 3 χρόνια.

Ο Αλέξης Γεωργούλης ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή με τους δικηγόρους του να δηλώνουν ότι είναι αθώος.

Η πλευρά του Αλέξη Γεωργούλη δεν έχει ακόμα πρόσβαση στη δικογραφία, κάτι που μάλλον θα συμβεί την Πέμπτη, όπου θα γίνει η συνάντηση των δικηγόρων του με τις βελγικές αρχές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, οι δικηγόροι του πρόκειται να ζητήσουν από τις βελγικές αρχές να καλέσουν τον κ. Γεωργούλη για ακρόαση πριν την άρση της ασυλίας του.

Ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται πως θέλει να «τελειώνει» γρήγορα με αυτή την υπόθεση  διότι η διαδικασία της άρσης της ασυλίας μπορεί να πάρει και έως 3 μήνες.

Εκτός Ευρωπαϊκής Αριστεράς ο Γεωργούλης
Η Ευρωπαϊκή Αριστερά εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Τρίτης, στην οποία αναφέρουν πως έπειτα από συνεννόηση μαζί του, τον θέτουν εκτός της ευρωομάδας μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

«Η Αριστερά παίρνει τις κατηγορίες αρκετά σοβαρά και δεσμεύεται να αποτρέψει κάθε μορφή βίας και παρενόχλησης. Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των θυμάτων».

Στην ίδια ανακοίνωση η Ευρωπαϊκή Αριστερά αναφέρει ως απαράδεκτη τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων της καταγγέλλουσας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα