Ο Τσίπρας σπάει το εμπάργκο και θα βγει στον ΣΚΑΪ

Ο Τσίπρας σπάει το εμπάργκο και θα βγει στον ΣΚΑΪ

Μπορεί το debate να οδηγήθηκε σε ναυάγιο, όμως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να πάρει τη ρελάνς λίγο πριν τις εκλογές και αποφάσισε να σπάσει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ και να παραχωρήσει συνέντευξη. 

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μέσω Twitter, αφήνοντας αιχμές για την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ζήτημα του debate.  Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως το εμπάργκο κατά του σταθμού του Φαλήρου ισχύει για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 

 Ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ που θα πάρουν συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο ΣΚΑΙ “ λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου, συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη τη Σία Κοσιώνη και το διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά θα παραχωρήσει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας”.

Το tweet του πρωθυπουργού

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρωθυπουργός: «Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό.Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον«.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα