Τα ζώδια σήμερα 16 Μαΐου: Ζυγέ, η μέρα εκτοξεύει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου

Τα ζώδια σήμερα 16 Μαΐου: Ζυγέ, η μέρα εκτοξεύει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό φέρνει συμβάντα που θα δώσουν το έναυσμα για ριζικές αλλαγές, επαναπροσδιορίζονται οι σχέσεις, διαφοροποιούνται οι αποφάσεις και οι βλέψεις. Θα υπάρξει δυνατότητα να τερματίσουν οριστικά οι τοξικές σχέσεις και γενικότερα οι καταστάσεις που φέρνουν εμπόδια στην εξέλιξη. Τα χαρακτηριστικά θα είναι καχυποψία, μυστικοπάθεια, αμφισβήτηση, οι κλειστοί χαρακτήρες θα επιλέξουν να κρατήσουν κρυμμένες κάποιες σχέσεις ή καταστάσεις.

 Απαραίτητο θα είναι να γίνει ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα σχετικά με τις επιθυμίες τις βλέψεις και τους στόχους, στην επιφάνεια θα βγουν συμπλεγματικές καταστάσεις που θα φέρουν σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία. Οριστικές θα είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν, άλλες θα είναι καταλυτικές, άλλες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για μία νέα αρχή.

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Τοξότη, φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα εκδηλωθεί ανάγκη για κοινωνικοποίηση και δράση. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, στο φλερτ, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν είτε επαγγελματική έκταση είτε αισθηματική. Οι απελευθερωμένοι και ανεξάρτητοι χαρακτήρες θα θελήσουν να κινηθούν αυτόβουλα, δύσκολο θα είναι για αυτούς να οριοθετηθούν μέσα σε πλαίσια και καταπιεστικά δεσμά.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες, άνοιγμα θα υπάρξει για νέες συνεργασίες. Στην περίπτωση που γίνει ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών οι επιλογές θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, απαραίτητο θα είναι να επεξεργαστούν όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα