Tα ζώδια σήμερα 17 Μαΐου: Aνάγκη για αυτοπροβολή και καταξίωση

Tα ζώδια σήμερα 17 Μαΐου: Aνάγκη για αυτοπροβολή και καταξίωση

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και είναι μία θετική όψη. Ξεκάθαρες θα είναι οι σκέψεις και θα υπάρξει συγκέντρωση στους στόχους, κυρίως στους επαγγελματικούς. Στις συζητήσεις που θα γίνουν ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις και διεκδικήσεις, οι συνεργασίες θα έχουν δημιουργική εξέλιξη. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα, οργανωμένες και μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες, οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Λέοντα, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα, στην αυτοπροβολή, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, γενναιοδωρία. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανοίγει ο δρόμος για ανάληψη πρωτοβουλιών, θα υπάρξει διάθεση για δυναμικές επιδιώξεις. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι αυθόρμητες προσεγγίσεις θα έχουν θετική κατάληξη. 

 Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Ήλιο, αισιόδοξες θα είναι οι διαθέσεις, έντονη θα είναι η διαίσθηση, η αντίληψη θα είναι αρκετά αιχμηρή. Στις περιπτώσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο υπήρξαν προβλήματα τώρα θα δοθεί η δυνατότητα να βρεθούν λύσεις, τα ξεκαθαρίσματα θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Έκταση θα έχει η πνευματικότητα και η φαντασία, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εμπνευστούν.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, ίσως να υπάρξουν αρνητικές ανατροπές, θα χρειαστεί ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Δεν αποκλείεται να έρθουν πληροφορίες που θα διαφοροποιήσουν τις βλέψεις και τις προτιμήσεις, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ριζικές αποφάσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα