Tα ζώδια σήμερα 4 Μαΐου: Eκφράζετε δυναμισμό και συναισθήματα

Tα ζώδια σήμερα 4 Μαΐου: Eκφράζετε δυναμισμό και συναισθήματα

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στους Διδύμους και σε όλα τα ζώδια θα εκδηλωθεί ανάγκη για συναντήσεις, επαφές, συναναστροφές, και κάθε είδους επικοινωνία. Διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών, στις συζητήσεις θα υπάρξει άνοιγμα για επαγγελματικές συνεργασίες, θα ακουστούν καινούργιες ιδέες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προτάσεις.

Σε ζητήματα αισθηματικά ευνοούνται οι προσεγγίσεις, θα υπάρξει αυθορμητισμός, οι κοινωνικές επαφές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πολύ γρήγορα μία πιο προσωπική όψη. Δύσκολη θα είναι η δέσμευση και η κατοχύρωση, θα εκδηλωθεί προτίμηση στις χαλαρές σχέσεις και όχι στις δεσμευτικές επαφές και στις υποσχέσεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο ευνοούνται οι συλλογικές προσπάθειες κοινής δράσης, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ενσωμάτωση και ομαδοποίηση. Πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οτιδήποτε συντηρητικό και οπισθοδρομικό θα μείνει πίσω, θα υπάρξει ανάγκη για ανανέωση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, ενδεχομένως το κλίμα να μην είναι ευνοϊκό για επανασυνδέσεις, τα τσακωμένα ζευγάρια θα πρέπει να δώσουν χρόνο στα γεγονότα. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για συζητήσεις σχετικά με το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης, απαραίτητο θα είναι στις επαφές να υπάρχει χαλαρότητα και όχι πίεση. 

 
Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα