Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 8 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Δεν θα μείνουν παραπονεμένες οι οικονομικές σχέσεις σας είτε αφορούν συναλλαγές είτε κάποιες συνεργασίες, καθώς τα πράγματα θα κυλούν ευνοϊκά για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιδιώξτε να κάνετε αλλαγές από το να κάνετε υπερβολές. Φανείτε προσεκτικοί με τα έξοδά σας, καθώς δεν χρειάζεται να σας πιάσει καταναλωτική μανία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρκεστείτε σε έξυπνες λύσεις που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας για να βγάλετε προς τα έξω μια καλή εικόνα. Αποφύγετε να προσθέσετε πράγματα που θα παραμορφώσουν την εικόνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δύσκολες καταστάσεις που περάσατε ήταν χρήσιμες, αφού θα βοηθήσουν να αποκαταστήσετε σχέσεις ή θα δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις για την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μην επωμίζεστε τα προβλήματα των άλλων, γιατί και ο οργανισμός σας έχει όρια. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και αφιερώστε χρόνο για ανάπαυση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, προσέξτε τις όποιες συναλλαγές σας για να μη χάσετε χρήματα από δανεισμούς και κακές εκτιμήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από παρορμητικές κινήσεις τόσο στις συνεργασίες σας όσο και σε θέματα που θα σχετίζονται με τα οικονομικά σας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να αμυνθείτε σε γεγονότα που μπορεί να προκύψουν, γι' αυτό ξεκινήστε από τώρα να αναλογίζεστε τις υποχρεώσεις που έχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο τομέας της τύχης θα είναι για άλλη μια φορά στο πλευρό σας, βοηθώντας σας να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να τις αξιοποιήσετε για δικό σας όφελος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα περιστρέφονται γύρω σας και θα αναζητούν τη συντροφιά σας. Κάντε καινούργιες γνωριμίες και χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δεσμευμένοι εκφράστε στον σύντροφό σας με λόγια τα συναισθήματά σας ακόμα και αν φαντάζουν υπερβολικά. Αναζωπυρώστε το πάθος και απολαύστε τις στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια απόδραση από την καθημερινότητα μπορεί να ανανεώσει τη σχέση σας. Ισως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα