Το OnlyFans είναι η κλήση μου και ο Θεός με βοήθησε να φτάσω εκεί

Το OnlyFans είναι η κλήση μου και ο Θεός με βοήθησε να φτάσω εκεί

Μια μορμόνα μαμά που «διώχθηκε» από την εκκλησία της επειδή έκανε λογαριασμό στο OnlyFans, λέει ότι ο Θεός «παρακολουθεί» το περιεχόμενό της και «Του αρέσει».

Η Χόλι Τζέιν, η εκκλησία της οποίας είναι γνωστή για τους αυστηρούς κανόνες της για το αλκοόλ, τη χυδαία γλώσσα και το σεξ, έγινε πρωτοσέλιδο τον περασμένο χρόνο όταν μέλη αποκάλυψαν τις… εξωσχολικές δραστηριότητές της στον επίσκοπο. Παρά την απαγόρευσή της, η μαμά των τεσσάρων παιδιών, η οποία κερδίζει περίπου 70.000 δολάρια το μήνα από σέξι στιγμιότυπα, αρνείται να ντρέπεται για την απόφασή της και λέει ότι ο Θεός όχι μόνο βοήθησε, αλλά και το απολαμβάνει.

Η 39χρονη, η οποία έχει 110.000 ακόλουθους στο Instagram (@therealholly), λέει ότι είναι αυτό που πάντα ήθελε να κάνει και υποστηρίζει ότι έχει την υποστήριξη του μεγάλου άνδρα στον ουρανό. «Ήθελα να κάνω αυτό το είδος δουλειάς από μικρό κορίτσι», είπε η Χόλι Τζέιν, η οποία ζει στην Καλιφόρνια με τα παιδιά της. «Η Jenny McCarthy και η Carmen Electra ήταν τα είδωλά μου όπως επίσης και η Pamela Anderson». «Ήμουν πάντα θρησκευόμενη και ήξερα ότι μια μέρα θα έπαιρνα αυτό που ήθελα. Το OnlyFans είναι η κλήση μου και ο Θεός με βοήθησε να φτάσω εκεί» ανέφερε. Πιστεύω ότι ήθελε να το κάνω αυτό γιατί ήξερε ότι θα με έκανε ευτυχισμένη.

«Ξέρω ότι ο Θεός με παρακολουθεί συνεχώς. Ξέρω ότι βλέπει αυτό που γυρίζω και νομίζω ότι του αρέσει» είπε και πρόσθεσε: «Μερικές φορές τον νιώθω να με παρακολουθεί». «Δεν με πειράζει – προφανώς δεν χρειάζεται να πληρώσει για συνδρομή». Παρά τις αρνητικές απόψεις ορισμένων ανθρώπων για την … καριέρα της – συμπεριλαμβανομένων εκείνων στην εκκλησιαστική της κοινότητα – η Χόλι εξακολουθεί να παρακολουθεί την εβδομαδιαία λειτουργία, αν και προσπαθεί να το κάνει διακριτικά για να αποφύγει τυχόν προβλήματα.

Το μοντέλο του σέξι περιεχομένου ισχυρίζεται ότι ο επίσκοπος της περιοχής θέλει απεγνωσμένα να την πλησιάσει για μια συνομιλία, ώστε να την πείσει να σταματήσει να γυρίζει πλέον περιεχόμενο για το κανάλι – αλλά η ίδια δεν σκοπεύει να σταματήσει.

Η Holly πιστεύει επίσης ότι παρέχει μια πολύτιμη υπηρεσία για τους άντρες που δεν παίρνουν αυτό που θέλουν στο σπίτι – μοιράζοντας ακόμη και μερικές συμβουλές…

Η μορμόνα μαμά, της οποίας ο σύζυγος πέθανε πριν από μερικά χρόνια, είπε: «Εξακολουθώ να είμαι βαθιά θρησκευόμενη και πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. «Είμαι εδώ και κάνω το OnlyFans γιατί είναι αυτό που σχεδίασε ο Κύριος για μένα. Και πρόσθεσε: «Οι σύζυγοι και οι φίλες πρέπει να είναι αυτές που του στέλνουν σέξι μηνύματα στους άντρες τους», μεταδίδει η Dailystar.

«Λοιπόν, γυναίκες – να είστε εφευρετικές και συναρπαστικές. Σχεδιάστε πράγματα για να κρατήσετε την προσοχή του άντρα σας. «Αν δεν του δώσεις αυτό που θέλει, κάποια άλλη περιμένει να πάρει τη θέση σου». «Ξέρω ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό για πάντα, αλλά αυτή τη στιγμή αγαπώ κάθε λεπτό, οπότε θα είμαι μαζί σας για λίγο ακόμα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα