Η συγκλονιστική ιστορία του 37χρονου άνδρα που ξύπνησε 16χρονος

Η συγκλονιστική ιστορία του 37χρονου άνδρα που ξύπνησε 16χρονος

Ένας 37χρονος πατέρας ενός παιδιού από το Τέξας των ΗΠΑ ξύπνησε μια μέρα έτοιμος να πάει στο σχολείο, νομίζοντας ότι βρισκόμαστε στη δεκαετία του 1990, αφού είχε «χάσει» τις τελευταίες δύο δεκαετίες της ζωής του, συμπεριλαμβανομένου του γάμου του αλλά και της απόκτησης μίας κόρης.

Τον Ιούλιο του περασμένου έτους, ο Ντάνιελ Πόρτερ ξύπνησε στο κρεβάτι του, όπως κάθε άλλο πρωί, μόνο που κάτι δεν πήγαινε καλά. Δίπλα του κοιμόταν μια γυναίκα που δεν είχε ξαναδεί ποτέ και όταν κοίταξε στον καθρέφτη, τον κοιτούσε ένας «γέρος και χοντρός» άντρας.

Ο Ντάνιελ είχε σηκωθεί νομίζοντας ότι ήταν ώρα να πάει στο σχολείο, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί ότι είχε αποφοιτήσει από το λύκειο σχεδόν δύο δεκαετίες πριν και ότι η γυναίκα στο κρεβάτι του ήταν η σύζυγός του, με την οποία είχε μια 10χρονη κόρη.

Ο Ντάνιελ Πόρτερ είχε πέσει για ύπνο ως 36χρονος πατέρας ενός παιδιού και ξύπνησε την επόμενη μέρα νομίζοντας ότι ήταν ακόμα 16 ετών, χωρίς να θυμάται τη ζωή του ως οικογενειάρχης. Η σύζυγός του, Ρουθ, έπρεπε να ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr