Πώς οι ορχιδέες έσωσαν τη ζωή 27χρονης που είχε πέσει θύμα απαγωγής

Πώς οι ορχιδέες έσωσαν τη ζωή 27χρονης που είχε πέσει θύμα απαγωγής

Μια νεαρή Αυστριακή, την οποία απήγαγε ένας άνδρας ενώ έκανε ποδήλατο, κατάφερε να πείσει τον απαγωγέα της να την αφήσει ελεύθερη, αφού του έκανε φιλοφρονήσεις για τις ορχιδέες του, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια αστυνομική πηγή, που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του αυστριακού Τύπου.

Η Νάταλι Μπίρλι, επαγγελματίας ποδηλάτισσα ηλικίας 27 ετών, είχε παρασυρθεί από ένα αυτοκίνητο, ενώ προπονούνταν την Τρίτη στην εξοχή στα περίχωρα του Γκραζ (νοτιοανατολικά).

Αν και έσπασε το χέρι της κατά την πτώση της, ο δράστης επιπλέον την χτύπησε με ένα ξύλο προτού τη μεταφέρει στο σπίτι του, χωρίς τις αισθήσεις της, σε μια απομακρυσμένη περιοχή.

«Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, ήμουν καθισμένη, γυμνή και δεμένη, σε ένα παλιό σπίτι» αφηγήθηκε η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με την εφημερίδα Kronen Zeitung.

Στη συνέχεια, ο απαγωγέας την ανάγκασε να πιει αλκοόλ και επιχείρησε να τη στραγγαλίσει, κατόπιν να την πνίξει σε μια μπανιέρα γεμισμένη με κρύο νερό, περιέγραψε η Μπίρλι.

Η κοπέλα κατάφερε να τον καλοπιάσει κάνοντάς του φιλοφρονήσεις για τις ορχιδέες που είχε φυτέψει. Στην αρχή, ήταν «γεμάτος μίσος», μετά ξαφνικά έγινε ευγενικός και της εκμυστηρεύτηκε ακόμα και το πάθος του για την κηπουρική αλλά και τα δύσκολα παιδικά χρόνια του, σύμφωνα με την 27χρονη.

Εντέλει, η Νάταλι Μπίρλι κατάφερε να πείσει τον απαγωγέα της να την αφήσει ελεύθερη και να την γυρίσει σπίτι της, μαζί και το ποδήλατό της.

Με τη βοήθεια του σύστηματος GPS του ποδηλάτου της, η αστυνομία σύντομα εντόπισε το σπίτι του υπόπτου και τον συνέλαβε, όπως έγινε γνωστό από τις αρχές.

Ο άνδρας, ηλικίας 33 ετών, με ψυχολογικά προβλήματα, προφυλακίστηκε.

Οι ερευνητές προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν ενδέχεται να είχε εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις απαγωγών κατά το παρελθόν.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα