Αυτό που βρήκε κάτω από το σπίτι του προκάλεσε σοκ

Αυτό που βρήκε κάτω από το σπίτι του προκάλεσε σοκ

Michael Carroll, 57 ετών, και οι δύο ενήλικες γιοι του σκάβονταν κάτω από το υπόγειο τους στο Lake Grove της Νέας Υόρκης ανακάλυψαν κάτι που δεν περίμεναν ποτέ να δούνε...έναν ανθρώπινο σκελετό.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία για να ερευνήσει έχοντας όμως μια κρυφή ελπίδα, ότι ο σκελετός ανήκει στο πατέρα του που εξαφανίστηκε όταν ο Michael ήταν ακόμα βρέφος.

Ο George Carroll εξαφανίστηκε το 1961 και η Dorothy Carroll πέθανε στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Τα δυο τους παιδιά ο Michael και ο Steven δεν μάθανε ποτέ τίποτα για τον πατέρα τους και σε περίπτωση που ο σκελετός αποδειχθεί ότι είναι του πατέρα τους θα λάβουν επιτέλους μια απάντηση στο ερώτημα που είχαν όλα αυτά τα χρόνια.

"Θα χάσω το υπόγειο αλλά είμαι πραγματικά ευτυχής που βρήκαμε αυτό που βρήκαμε. Θέλω να το πιστέψω, ας το πούμε έτσι, θέλω να το πιστέψω, δεν μπορώ να σου πω τίποτα, κάναμε το DNA και θα μάθουμε", δήλωσε ο Michael στο CNN.

Η αστυνομία είπε ότι ο σκελετός μεταφέρθηκε στο Γραφείο του Ιατρικού Εξεταστή της κομητείας Suffolk για να εξεταστεί από έναν ανθρωπολόγο.

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα