Μαρίνα Πατούλη: Είναι αφροδισιακό να βλέπεις τον άνδρα σου να βιδώνει λάμπα

Μαρίνα Πατούλη: Είναι αφροδισιακό να βλέπεις τον άνδρα σου να βιδώνει λάμπα

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, και για πολλά άλλα, μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου, η Μαρίνα Πατούλη.

«Πρέπει να έχεις ψηλά τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου να μην τον έχεις δεδομένο. Ο Γιώργος είναι πολυσχιδής προσωπικότητα», είπε.

Πρόσθεσε ακόμα πως «οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν δυναμικές γυναίκες να προάγονται», αιτιολογώντας γιατί είναι τόσο αγαπητή μεταξύ των γυναικών.

«Ο Γιώργος διαχειρίζεται τις κρίσεις. Είμαστε σε μια εγρήγορση», σημείωσε.

«Μια γυναίκα μπορεί να είναι και μητέρα και νοικοκυρά και επαγγελματίας, τα διαζύγια έχουν αυξηθεί γιατί υπάρχει σύγχυση ρόλων. Είναι πολύ αφροδισιακό για μια γυναίκα να βλέπει τον άντρα της να βιδώνει μια λάμπα», είπε η κ. Πατούλη, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τους ρόλους των σύγχρονων ζευγαριών.

«Εμένα μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι και το κάνω χύμα. Όταν μια γυναίκα ζηλεύει ο άντρας κολακεύεται, είναι ένδειξη ενδιαφέροντος όταν γίνεται με μέτρο», ανέφερε, ενώ για τις… εκκεντρικές ενδυματολογικές της επιλογές, η Μαρίνα Πατούλη είπε:

«Ποτέ δε μου είπε γιατί έβαλα αυτό το ρούχο που για το ντύσιμό μου έχω ακούσει τα μύρια όσα. Προέρχομαι από παραδοσιακή οικογένεια και σαν μαθήτρια ήμουν πολύ του “πρέπει”».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα