Έδωσε σε άστεγο να φάει μπισκότα oreo που τους είχε βάλει οδοντόκρεμα, για να σπάσει πλάκα

Έδωσε σε άστεγο να φάει μπισκότα oreo που τους είχε βάλει οδοντόκρεμα, για να σπάσει πλάκα

Οι δικαστές όμως δεν έσπασαν καθόλου πλάκα με την ανόητη φάρσα που έκανε ένας γνωστός youtuber και την ανέβασε μετά στο κανάλι του στο youtube. Ο Κάνγκουα Ρεν διάσημος influencer με ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο youtube, έκανε κάτι αισχρό. Πήρε μπισκότα oreo, τους έβγαλε τη γέμιση και στη συνέχεια έβαλε οδοντόκρεμα. Μετά πήγε και βρήκε έναν πεινασμένο άστεγο άνδρα στο δρόμο και του έδωσε τα μπισκότα για να τα φάει. Και όλα αυτά για να σπάσει πλάκα, να ανεβάσει τη «φάρσα» αυτή στο διαδίκτυο και να αποκτήσει περισσότερα κλικ. 

Το Ισπανικό δικαστήριο τον καταδίκασε σε 15 μήνες φυλάκιση, του επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ το οποίο θα πρέπει να καταβάλλει στον άστεγο ενώ του απαγόρευσε να έχει δικό του κανάλι στο youtube για 5 χρόνια.

Ο ίδιος κατά την απολογία του ψέλλισε μια δικαιολογία και είπε πως το έκανε για καλό σκοπό προκειμένου ο άστεγος να… μπορέσει να πλύνει τα δόντια του.

Το περιστατικό συνέβη πριν από 12 χρόνια και τώρα βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου. Κατά την ακροαματική διαδικασία μίλησε και ο άστεγος ο οποίος είπε ότι πέντε λεπτά μετά που έφαγε τα μπισκότα, τον έπιασε πόνος στο στομάχι, δεν αισθανόταν καλά και αναγκάστηκε να πάει στα επείγοντα κάποιου δημόσιου νοσοκομείου της Βαρκελώνης.

Πάντως ο Κάνγκουα έχει ξανακάνει «φάρσες» στο διαδίκτυο. Μια άλλη φορά είχε αγοράσει σάντουιτς τα οποία γέμισε με περιττώματα γάτας και στη συνέχεια τα έδωσε να τα φάνε μαθητές έξω από ένα σχολείο.

«Όπως καταλαβαίνουμε» είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου «δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη πράξη αλλά ο κατηγορούμενος έχει νοσηρή σκέψη και το έχει ξανακάνει και άλλες φορές αυτό ή παρόμοιο περιστατικό» 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα