Πατέρας υπέβαλε σε εικονικό πνιγμό το 7χρονο κοριτσάκι του επειδή του αντιμιλούσε

Η σύντροφος του 27χρονου Μάθιου Φαράρ δεν άντεχε τα νεύρα και το θυμό του. Δεν μπορούσε να διατυπώσει κανείς στο σπίτι αντίθετη άποψη από εκείνη του Μάθιου. Αμέσως ξεκινούσαν οι καυγάδες. Ακόμη και για ψύλλου πήδημα.

Όμως εκείνο που είδε το βράδυ της Κυριακής την έκανε να βγει από τα ρούχα της.

Ο Μάθιου είχε μια διένεξη με την 7χρονη κόρη του. Όχι κάτι σοβαρό. Ήταν ένας τσακωμός από αυτούς που λέμε καθημερινούς.

Όμως η αντίδραση του Μάθιου ήταν απαράδεκτη. Έβγαλε τη ζώνη από το παντελόνι του και άρχισε να χτυπάει τη μικρή με το πίσω μέρος με την αγκράφα. Στη συνέχεια και ενώ το κοριτσάκι ούρλιαζε το έπιασε από τα μαλλιά και το έσυρε μέχρι το μπάνιο.

Εκεί έκανε κάτι περισσότερο ανατριχιαστικό. Έβαλε στο πρόσωπο της μια πετσέτα και άρχισε να της ρίχνει νερό στο πρόσωπο. Το βασανιστήριο του εικονικού πνιγμού που συνήθως χρησιμοποιούν οι αμερικάνοι πράκτορες στους κρατούμενους στο Γκουαντάναμο.

Η γυναίκα κατάφερε να αρπάξει και να γλυτώσει το 7χρονο κοριτσάκι από τα βασανιστήρια. Έτρεξε έξω στο δρόμο, μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ και τηλεφώνησε στην αστυνομία, η οποία έφτασε σε λίγη ώρα και συνέλαβε τον νταή.

Μετά τη σύλληψή του, ο Farrar παραδέχτηκε ότι χτύπησε την κόρη του και χρησιμοποίησε νερό. «Μπορεί να ήμουν λίγο υπερβολικός» είπε στην Αστυνομία. Εις βάρος του 27χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για κακοποίηση ανηλίκου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ