Η κούκλα της μικρής ήταν το απόλυτο βασανιστήριο για εκείνη

Η κούκλα της μικρής ήταν το απόλυτο βασανιστήριο για εκείνη

Η Lawren Cole Galloway, μητέρα τεσσάρων παιδιών, δεν το περίμενε πως η έφηβη κόρη της θα της φέρει στο σπίτι ένα μωρό! Για την ακρίβεια μια κούκλα μωρό με πολλές υποχρεώσεις!

Η Olivia 14 ετών έφερε στο σπίτι μια κούκλα εκπαίδευσης που είχε τις ανάγκες ενός πραγματικού μωρού. Έπρεπε να την "ταΐζεις",  να την αλλάζεις και να τη φροντίζεις. Το σύστημά της βαθμολογούσε έπειτα τις επιδόσεις σου ως μαμά!

Με όλα τα καθήκοντα και τις ευθύνες της, δεν μπορούσε να χειριστεί να έχει να φροντίσει και ένα ακόμη πράγμα, παρόλο που γνώριζε πολύ καλά πώς να φροντίζει ένα μικρό μωρό. Η Olivia, από την άλλη πλευρά, δεν είχε ιδέα αλλά θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της!

Ευτυχώς για την έφηβη ο William δεν ήταν πραγματικό μωρό και ήταν απλώς μια κούκλα που προγραμματίστηκε να δείχνει όλα τα είδη συμπεριφοράς ενός πραγματικού μωρού. 

Η Lawren δημοσίευσε την ιστορία στο Facebook και έγραψε:

"Γνωρίστε τον William. Είναι το διαδραστικό μωρό της Olivia για την τάξη της πρώιμης παιδικής εκπαίδευσης. Τώρα, φανταστείτε την Olivia με τον William. Τον έχει από το βράδυ της Παρασκευής. Είναι απόλυτα εξαντλημένη και έτοιμη να εγκαταλείψει το μάθημα και να δώσει πίσω τον William"

Αυτή ήταν μια πολύ εκπαιδευτική εμπειρία και για τους δύο. Ενώ η Lawren διασκέδαζε, η Olivia ήταν πολύ ενοχλημένη.

"Τον τάιζε και έκλαιγε από τα νεύρα της!"

Όποτε η Olivia αντιμετώπιζε πρόβλημα με την κούκλα, και το κλάμα δυνάμωνε, η μικρή κόρη άρχισε να πελαγώνει και να στέκεται ανήμπορη πάνω από το "μωρό"! Ε αυτή η κούκλα άρχισε να δίνει στην κόρη της ένα μάθημα πραγματικής ζωής! 

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα