Χωρίζω τον άντρα μου για να μπορέσουμε να παντρευτούμε την κοινή μας σύντροφο

Χωρίζω τον άντρα μου για να μπορέσουμε να παντρευτούμε την κοινή μας σύντροφο

Όταν η Cristina παντρεύτηκε τον Benno, δεν περίμεναν ποτέ πως μια άλλη γυναίκα θα έμπαινε ανάμεσά τους.

Μόνο που 12 χρόνια μετά, οι γονείς τριών παιδιών παίρνουν διαζύγιο για να μη νιώθει παραμελημένη η άλλη γυναίκα της σχέσης τους.

Τώρα είτε η Cristina είτε ο Benno Kaiser θα παντρευτούν την 21χρονη Sierra Kuntz, αποκτώντας έτσι ισάξια επιμέλεια στα παιδιά και ζώντας περισσότερο αρμονικά.

Ο βοηθός δικηγόρου Benno λέει χαρακτηριστικά: «Η Cristina κι εγώ αποφασίσαμε πως αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε για να καταλάβει η Sierra πόσο πολύ την αγαπάμε και θέλουμε να γίνει μέλος της οικογένειάς μας … Θα θεωρείται νόμιμος κηδεμόνας των παιδιών και, κυρίως, θα της δείξουμε πως αυτό δεν είναι κάτι προσωρινό, την αγαπάμε και οι δύο και θέλουμε να γίνει μόνιμο».

Η 31χρονη Cristina και ο 37χρονος Benno γνωρίστηκαν πριν από 12 χρόνια, υπηρετώντας αμφότεροι στη στρατιωτική αστυνομία της Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Η Cristina, επίσης βοηθός δικηγόρου, δηλώνει όμως αμφιφυλόφιλη και ένιωθε πως κάτι έλειπε από την ερωτική της ζωή.

«Τώρα έχουμε τα πάντα», λέει εκείνη, «τρία παιδιά, μια υπέροχη σχέση και το να προσθέσουμε τη Sierra στις ζωές μας, αυτό έκανε τα πάντα 100 φορές καλύτερα. Τώρα νιώθω πλήρης». Έχουν ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου μεταξύ τους, ώστε ένας από τους δύο να μπορέσει να αποκαταστήσει νομικά τη νεαρή.

Το ζευγάρι των τριών ζει στο Λας Βέγκας και τα παιδιά αποκαλούν ήδη τη Sierra «μαμά», ενώ και εκείνη νιώθει μητρική στοργή απέναντί τους, όπως ισχυρίζεται…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα