Νότης Σφακιανάκης: Χώρισε, αλλάζει τηλέφωνο μόλις το ανακαλύψει κανείς, λέει φίλος του

Νότης Σφακιανάκης: Χώρισε, αλλάζει τηλέφωνο μόλις το ανακαλύψει κανείς, λέει φίλος του

Απάντηση στο ερώτημα «που έχει εξαφανιστεί ο Νότης Σφακιανάκης» επιχειρεί να ρίξει ο επί χρόνια μπασίστας και φίλος του, Σάκης Πιλάτος. Ο τραγουδιστής έχει αποτραβηχτεί και δεν θέλει να βλέπει κανέναν.

Ο Μάκης Πιλάτος μίλησε σήμερα (13.06.2023) στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως ο Νότης Σφακιανάκης έχει χωρίσει με τη σύζυγό του Κίλι, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1991 και πως αλλάζει αριθμό κινητού μόλις καταλάβει πως έχει… διαρρεύσει σε ανθρώπους με τους οποίους δεν θέλει να μιλήσει.

«Είμαι κολλητός φίλος του Νότη Σφακιανάκη, δούλεψα μαζί του 28 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχω μιλήσει με τον Νότη, ξέρω ότι είναι στην Αθήνα. Ένας κοινός μας φίλος ξέρω ότι τον συναντάει, είναι καλά απλά δεν μιλάει με κανέναν.

Μπορεί να έχει στεναχωρηθεί με κάποια γεγονότα, όμως δεν ξέρω γιατί δε μιλάει μαζί μας. Ξέρω ότι δεν έχει πρόβλημα. Αλλάζει τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο, μόλις το ανακαλύψει κανείς το αλλάζει αμέσως. Πάντως είναι καλά, εμένα αυτό με ενδιαφέρει», τόνισε ο μπασίστας του Νότη Σφακιανάκη.

 «Είναι η απόφασή του και είναι σεβαστή. Μιλάω με τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Μου λένε μια χαρά είναι. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στην κηδεία της μητέρας του πριν από 3 χρόνια. Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα με τη φωνή του, δεν πάει αλλού το μυαλό μου.

Μου λένε είναι καλά, ότι έχει διάθεση, βγαίνει έξω κλπ. Έχει επιλέξει να είναι μόνος του. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μένει πια με τη γυναίκα του, έχουν χωρίσει» τόνισε ο Σάκης Πιλάτος.

Πριν από μερικές μέρες, ο Μάκης Πιλάτος είχε μιλήσει για τον Νότη Σφακιανάκη και στο «Πρωινό», λέγοντας και τότε πως ξέρει ότι ο τραγουδιστής είναι καλά.

Πηγή: newsit.gr

  

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα