Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν είμαι γλάστρα της Κατερίνας Καινούργιου, δεν είμαι γλάστρα κανενός

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν είμαι γλάστρα της Κατερίνας Καινούργιου, δεν είμαι γλάστρα κανενός

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε, το πρωί του Σαββάτου (10/06), για τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, λέγοντας με νόημα πως «δεν είναι γλάστρα κανενός, ούτε της Κατερίνας Καινούργιου».

Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξή του στο OPEN, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε: «Αυτό που συμβαίνει είναι ότι εγώ με τελείως οργανωμένο και ήρεμο τρόπο ζητώ όταν έχω άποψη να έχω τον χρόνο να την πω την άποψή μου. Γι’ αυτό και πολλές φορές με έχει δείξει η τηλεόραση να σηκώνω το χέρι. Δεν είμαι μαθητής, αλλά είμαι πολύ σωστός συμμετέχων μιας εκπομπής που αν μιλούν όλοι, δεν βγαίνει άκρη Έχω κουραστεί πολλές φορές να σηκώνω το χέρι. Το ότι σηκώνω το χέρι, δεν σημαίνει ότι θα πάρω πάντα τον λόγο. Όταν μου δώσουν τον λόγο, θεωρούν ότι αυτό που θα πω είναι αιρετικό. Εγώ διαφωνώ κάθετα με αυτό. Εγώ πιστεύω ότι αυτό που λέω, αποκρυπτογραφεί την πραγματικότητα».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Πάντα το ζητούμενό μου είναι να λέει ο τηλεθεατής: "Ναι ρε Αντρέα, αυτό ήθελα να πω, αυτό εννοούσα". Αυτό δεν το πετυχαίνεις πάντα. Εκεί επάνω νιώθω φωνές να λένε: "Όχι, δεν είναι έτσι". Πετιούνται όλοι, αυτό με έχει κουράσει. Με κουράζει το ότι αναγκάζομαι να φωνάζω, μιλούν όλοι επάνω μου και αναγκάζομαι να φωνάζω».

Επίσης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Δεν είμαι γλάστρα της Κατερίνας (σ.σ. Καινούργιου), ούτε κανενός. Η άποψή μου είναι καλοπροαίρετη και είναι και ένα είδος αυτοκριτικής. Δίνεται η εικόνα μιας αντιπαράθεσης σχεδόν πολεμικής. Η Κατερίνα κάθε φορά που τσακωνόμαστε, μου λέει πόσο πολύτιμος είμαι για την εκπομπή, αλλά και όποτε χρειαστεί. Εγώ, όμως, έχω την εξής άποψη: Μην μου το λες, δείξ’ το μου. Όταν υπάρχει ένας μηχανισμός που με διακόπτει και δεν με αφήνει να μιλήσω, δεν υπάρχει σεβασμός».

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα