Νατάσα Θεοδωρίδου για Ανδρέα Φουστάνο και τις πλαστικές επεμβάσεις: «Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο»

Νατάσα Θεοδωρίδου για Ανδρέα Φουστάνο και τις πλαστικές επεμβάσεις: «Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για όλους και για όλα στον Τάσο Ριζόπουλο και στον ραδιοφωνικό σταθμό “Κοσμοράδιο 95,1”.

Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Θεοφάνους και το θέμα που είχε γίνει με το τραγούδι «Φεγγάρι μου», αλλά και για τον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Φουστάνο και τις πλαστικές επεμβάσεις τις οποίες φημολογείται ότι έχει κάνει.

«Σφάλμα αυτό που έγινε με το Φεγγάρι, γιατί τα τραγούδια έχουν μόνο μία αποστολή και αυτό έχει αποδειχθεί μέσα στον χρόνο. Το Φεγγάρι έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι και δε νομίζω ότι έχει καμία θέση σε τίποτα αστείο. Δεν μπορούσα να αντιδράσω σε αυτό και αυτό ήταν το χειρότερο για μένα, γιατί το θεωρώ δικό μου τραγούδι στον βαθμό που είναι δικό μου τραγούδι», ανέφερε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου για το “Φεγγάρι”.

Έπειτα, για τις πλαστικές που ακούγεται κατά καιρούς ότι της έχει κάνει ο Ανδρέας Φουστάνος, η γνωστή τραγουδίστρια απαντά πως: «Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κιόλας και τότε ευτυχώς είχα και τον Αντρέα κοντά μου, ο οποίος μου το αποδομούσε αμέσως και η αλήθεια είναι ότι τότε δεν χρειαζόταν να κάνω.

Δηλαδή, μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο, αλλά εντάξει, έχουμε ελευθέρας, μπορούμε να μπαινοβγαίνουμε».

Τέλος, μιλώντας για την παράσταση που θα έκανε με την Μιμή Ντενίση και δεν έγινε ποτέ, η Νατάσα Θεοδωρίδου εξηγεί: «Ήταν μια εντελώς λάθος συνεννόηση, ήταν όλα λάθος, οπότε θα πάρω εγώ όλη την ευθύνη επάνω μου και θα πω ότι κάτι δεν κατάλαβα καλά. Αλλά εγώ σπάνια κάνω λάθη».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα