Ντέμης Νικολαΐδης: Ξεσπάει για τα δημοσιεύματα που θέλουν έγκυο τη σύντροφό του

Ντέμης Νικολαΐδης: Ξεσπάει για τα δημοσιεύματα που θέλουν έγκυο τη σύντροφό του

Ο Ντέμης Νικολαϊδης απάντησε μέσα από την εκπομπή Fair Play για τα δημοσιεύματα που ήθελαν να είναι έγκυος η σύντροφός του και δήλωσε ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ασχολήθηκαν γιατί ξέρουν τι βλακείες γράφονται ή μου κάνουν και πλάκα «άντε με έναν πόνο». Υπάρχουν όμως κι άνθρωποι, οι οποίοι τα πιστεύουν αυτά και μου γράφουν στο Instagram. Ωραία να γελάμε καμία φορά με αυτά, αλλά εγώ σκέφτηκα ότι μιλάμε για μία γυναίκα που μπορεί να είναι έγκυος κι όχι για την συγκεκριμένη περίπτωση που μπορεί αν βάλουμε τα γέλια. Γενικότερα είναι κάποια θέματα τα οποία είναι ευαίσθητα και δεν τα ακουμπάμε» ανέφερε ο Ντέμης Νικολαϊδης.

«Το συγκεκριμένο έντυπο κοροϊδεύει ενσυνείδητα τον κόσμο κι αυτό το κάνει γιατί σαν κι εμένα κι άλλοι δεν έχουν κινηθεί νομικά για να σταματήσει αυτό, αυτή η γελοιότητα. Το έχω κάνει στο παρελθόν και μου φαίνεται ότι θα το ξανακάνω. Εδώ και τοπικά σάιτ έγραψαν ότι ο συντοπίτης μας γίνεται πατέρας. Δηλαδή πόσα σάιτ παίρνουν την είδηση χωρίς να το τσεκάρουν και το κάνουν αναπαραγωγή. Ας γράφουν τις βλακείες τους, αλλά να είναι σε θέματα πιο… Την άλλη εβδομάδα θα γράψουν ότι παντρεύομαι. Κάποια στιγμή πρέπει να κινηθούμε και να επέμβουμε. Όταν το είχα κάνει, είχε 100% επιτυχία κι έκλεισαν και τα δύο περιοδικά. Δεν σταμάτησα. Πήρα ό,τι περιουσία υπήρχε και πήγε σε ίδρυμα σε παιδιά. Νομίζω ότι πρέπει να κινηθούμε για να κάνουμε καλό στην κοινωνία» κατέληξε ο Ντέμης Νικολαϊδης.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα