Παντρεύτηκε ο μικρότερος γιος της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου

Παντρεύτηκε ο μικρότερος γιος της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος παντρεύτηκε με την επί χρόνια σύντροφό του Λήδα Λογοθέτη, κόρη του επιχειρηματικού ζεύγους Λογοθέτη, σε εκκλησία στο Χαλάνδρι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθλολομαίο, παρουσία συγγενών και λίγων φίλων.

Φυσικά στο πλευρό του ζευγαριού οι γονείς τους, με την Γιάννα Αγγελοπούλου, κομψά και ιδιαίτερα ντυμένη, να είναι εξαιρετικά χαρούμενη που παντρεύει και το τρίτο της παιδί. Ο μεγαλύτερος γιος της Παναγιώτης Αγγελόπουλος είχε παντρευτεί πριν από μερικά χρόνια την Έλλη Παπαγγελή στη Φιλοθέη ενώ η κόρη της Καρολίνα είχε παντρευτεί σε έναν υπέρλαμπρο γάμο το 2013 στο Λονδίνο.

Η δεξίωση του γάμου του ζευγαριού αναμένεται να δοθεί στη βίλα του ζεύγους Αγγελόπουλου στη Φιλοθέη.

Ποια είναι η νύφη της Γιάννας Αγγελοπούλου, σύζυγος του γιου της Δημήτρη

Δημήτρης Αγγελόπουλος και Λήδα Λογοθέτη υπήρξαν συμμαθητές στο Κολλέγιο Αθηνών και ο έρωτάς τους άρχισε στα θρανία του London School of Economics, από όπου και οι δύο αποφοίτησαν με άριστα από το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών.

Το ζευγάρι, όπως έγραφε η Esrpesso, απέχει από κοσμικότητες και φλας. Η Λήδα Λογοθέτη ασχολείται ενεργά με τη ναυτιλία στο πλευρό του Δημήτρη Αγγελόπουλου και ξεχωρίζει, όπως φημολογείται στους ναυτιλιακούς κύκλους, όχι μόνο για τις γνώσεις της, αλλά και για τη διορατικότητά της.

Η αδελφή της Ίριδα είναι παντρεμένη με τον Λεωνίδα Κανελλόπουλο, γιου του Ανδρέα Κανελλόπουλου της ΤΙΤΑΝ.

πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα