Χρήστος Ζαμπούνης: Όταν έχασα την κόρη μου, έκανα για δύο χρόνια χρήση ναρκωτικών

Χρήστος Ζαμπούνης: Όταν έχασα την κόρη μου, έκανα για δύο χρόνια χρήση ναρκωτικών

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για τον θάνατο της κόρης τους, αλλά και για την δύσκολη περίοδο που έκανε χρήση ουσιών.

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Τρίτης ο Χρήστος Ζαμπούνης. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του.

«Όταν κατέρρευσαν όλα, άρχισα τη συγγραφή του βιβλίου «Ιστορίες ενός παιδήλικα». Αυτή ήταν η ψυχοθεραπεία που έκανα, η ενδοσκόπηση. Κάθισα να γράψω τα απομνημονεύματά μου και μετάνιωσα που τα εξέδωσα, γιατί αυτά ήταν για μένα, για να θεραπεύσω τη δυσκολία και την πίεση», εξομολογείται ο Χρήστος Ζαμπούνης.

«Για ποιον λόγο τώρα εγώ να κάτσω και να γράψω ότι, όταν έχασα την κόρη μου, έκανα για δύο χρόνια χρήση ναρκωτικών; Μετά το έκανα συνειδητά, λέγοντας ότι έστω και ένας νεαρός χρήστης αν διαβάσει ότι υπάρχει άνθρωπος που σταμάτησε την κοκαΐνη, ίσως μπορεί να τη σταματήσει και κάποιος άλλος», συμπληρώνει.

«Δεν σταματάει εύκολο αυτό, είναι τόσο γλυκό ναρκωτικό η κοκαΐνη, τόσο ύπουλο», τονίζει ο δημοσιογράφος.

«Στα Πρόσωπα είχαν μία σελίδα που έλεγε για τα ναρκωτικά: όλοι μου έλεγαν πόσο θα με ανεβάσει, κανένας δεν μου είπε πόσο θα με κατεβάσει. Το έγραφα χρόνια εκείνο το βιβλίο και πιστεύω ότι θα βοήθησε κόσμο που αντιμετώπιζε δυσκολίες», ανέφερε στη συνέχεια ο Χρήστος Ζαμπούνης.

«Είναι άλλες τόσες σελίδες που είναι σε θυρίδα. Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες αλλά δεν είναι σωστό να εκθέτουμε κόσμο. Δεν ξέρω αν θα δημοσιευτούν ποτέ. Τα είχα γράψει γιατί είχα την εσωτερική ανάγκη να τα θυμηθώ και να τα εξηγήσω», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα