Σοφία Παυλίδου: Νέα αγωγή εναντίον του Μάνου Παπαγιάννη

Σοφία Παυλίδου: Νέα αγωγή εναντίον του Μάνου Παπαγιάννη

Σοφία Παυλίδου και Μάνος Παπαγιάννης ξανά αντιμέτωποι στο δικαστήριο, με την κόντρα τους να μην έχει τέλος!

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα TLIFE, έναν μήνα μετά τη δικαστική απόφαση που έκρινε ένοχο τον ηθοποιό για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης και της ποινής που του επιβλήθηκε σε τέσσερις μήνες με αναστολή, η ηθοποιός προχώρησε σε αγωγή.

Πιο συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2022, η Σοφία Παυλίδου κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη, ζητώντας από τον Μάνο Παπαγιάννη περισσότερες από 80.000 ευρώ.

Τις επόμενες ημέρες θα συζητηθεί η εν λόγω αγωγή, με τον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου να συναντώνται και πάλι στις δικαστικές αίθουσες.

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης είχαν βρεθεί τον περασμένο Νοέμβριο στα δικαστήρια για την υπόθεση των αλληλομηνύσεων, που είχαν ανταλλάξει. Όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία Παυλίδου είχε κατηγορήσει τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό το 2018, κάνοντάς του μήνυση για απλή σωματική βλάβη, όταν συνεργάζονταν στο έργο «Πετάει – Πετάει». Στη συνέχεια, και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση στη Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα