Μαρία Καβογιάννη: Στη σκηνή της κακοποίησης στο Maestro νιώσαμε τον πόνο των θυμάτων

Μαρία Καβογιάννη: Στη σκηνή της κακοποίησης στο Maestro νιώσαμε τον πόνο των θυμάτων

Στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε πριν από λίγο η Μαρία Καβογιάννη για να μιλήσει για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν που ήταν από τις πιο ενεργές μέχρι τώρα στην καριέρα της.

Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε σε τέσσερις τηλεοπτικές σειρές και το κοινό τη λάτρεψε σε όλες. Ήταν η συμπονετική Αγάθη στη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», η Μαρία στη σειρά «Maestro», η αδίστακτη διαιτολόγος στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και φυσικά η Ζωή στη νέα ομώνυμη σειρά του ΑΝΤ1+.

Οι διαφορετικοί ρόλοι, οι έντονες σκηνές στα γυρίσματα και η προσέγγισή τους ήταν το θέμα της συζήτησης της Μαρίας Καβογιάννη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Όπως είπε: «Η κωμωδία είναι πολύ δύσκολη.Για να κάνεις τον άλλον να γελάσει θέλει μια προσέγγιση άλλη, Θέλει έναν τρόπο. Στη σχολή που τελείωσα δεν έκανα κωμωδία, ήταν τυχαίο να βρεθώ στον χώρο της κωμωδίας. Τώρα που μεγάλωσα με έχει κερδίσει το δράμα. Πιστεύω ότι παίζει ρόλο η συνεργασία, το έργο που υπηρετείς, οι ηθοποιοί, ο σκηνοθέτης, έχουν μεγάλη σημασία όλα αυτά σε αυτή τη δουλειά»,τόνισε για τους ρόλους της.

Η Μαρία Καβογιάννη αναφέρθηκε στη σειρά «Maestro»: «Ο Χριστόφορος είναι οικογένειά μου, ένας άνθρωπος που θαυμάζω, εκτιμώ, αγαπώ και έχω μια τετοια προστασία και φροντίδα που δεν θα μπορούσε να με αφήσει εκτεθημένη. Είναι ο δικός του τρόπος που θέλει να το κάνω και για εμένα αυτό που έχει σημασία είναι η υψηλή αισθητική που περιβάλλει η σειρά. Ο ρόλος είναι γραμμένος με τέτοιο μέτρο που με βοήθησε πάρα πολύ. Ένας φίλος μου είπε ότι πρέπει να κάνω και μια κακιά», πρόσθεσε.

Ενώ για τη σκηνή της κακοποίησης που γύρισαν με τον Γιάννη Τσορτέκη, παραδέχτηκε πως ήταν πολύ έντονη: «Είναι κάτι που δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις, να πιστέψεις ότι υπάρχει αυτό, γίνεται στα αλήθεια. Είναι τραγικό, δεν μπορείς να πεις τίποτα, μόνο να αισθανθείς. Το ζούσαμε πάρα πολύ έντονα, ήταν τόσο αληθινή η σκηνή και το περιβάλλον. Νιώθαμε τον πόνο, τον εσωτερικό, που μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι όταν κακοποιούνται», αλλά και από τις πιο δύσκολες στα γυρίσματα.

Ο νέος ρόλος της Μαρίας Καβογιάννη στη σειρά «Ζωή» την φέρνει κυριολεκτικά σε άλλη διάσταση: «Είναι μία γυναίκα καθημερινή, δουλεύει σε ένα σούπερ μάρκετ, καθαρίζει σκάλες για να τα καταφέρει. Μια γάστρα της πέφτει στο κεφάλι και πέφτει σε κόμμα. Στο νοσοκομείο η ψυχή της βγαίνει, πάει στον Παράδεισο. Αλλά την επαναφέρουν κι αποκτά ένα χάρισμα. Οι άνθρωποι που έχουν φύγει ξαφνικά από τη ζωή και έχουν εκκρεμότητες, συναντούν τη «Ζωή» και της ζητούν πράγματα. Κλείνουν τους λογαριασμούς μέσα από αυτή και φεύγουν. Σε κάθε ιστορία έχει πάρα πολύ καλούς ηθοποιούς. Ήταν πρωτόγνωρο για εμένα». Κι αυτό είναι το πιο πρωτότυπο στο σενάριο.

Όσα είπε η Μαρία Καβογιάννη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα