Χρήστος Μάστορας: Η απάντησή του για το «φιλί» με την Βανδή που συζητήθηκε

Χρήστος Μάστορας: Η απάντησή του για το «φιλί» με την Βανδή που συζητήθηκε

« Δεν υπάρχει φιλί λοιπόν, ούτε καπνός υπάρχει, ούτε και φωτιά. Υπάρχουν όμως αγάπη, εκτίμηση, σεβασμός και πολύς χαβαλές on stage».

Ένα βίντεο με τη Δέσποινα Βανδή και τον Χρήστο Μάστορα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το απόσμασμα φαίνεται πως παρερμηνεύτηκε και αρκετοί θεώρησαν ότι οι δύο ερμηνευτές φιλιούνται πάνω στη σκηνή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με τον τραγουδιστή να φροντίζει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με μία του ανάρτηση στο Instagram.

 Στη δημοσίευσή του, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να εκφράσει την ενόχλησή του για την έκταση που πήρε το θέμα και να ξεκαθαρίσει πως η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή είναι καθαρά επαγγελματική.

Στο story του έγραψε: «Καταλαβαίνω ότι θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, τα νούμερά σας, τα clicks σας με ωραίους πιασάρικους τίτλους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε κατηγορώ κανέναν, όμως το σημερινό “θέμα” με κάνει να νιώθω πολύ άβολα. Αυτό που θα ήθελα να γίνει κατανοητό από τον κόσμο είναι ότι κι εμείς κάνουμε μια δουλειά, δίνουμε μια ωραία παράσταση και φτιάχνουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα για να “ντύσουμε” τα βράδια όσων έρχονται στο Έναστρον και να περάσουμε όλοι υπέροχα. Δεν υπάρχει φιλί λοιπόν, ούτε καπνός υπάρχει, ούτε και φωτιά. Υπάρχουν όμως αγάπη, εκτίμηση, σεβασμός και πολύς χαβαλές on stage».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα