Σάλος με όσα αποκάλυψε ο Μικρούτσικος για τη σχέση του με την Τρέμη - Ντροπή να εκθέτεις έτσι μια γυναίκα

Σάλος με όσα αποκάλυψε ο Μικρούτσικος για τη σχέση του με την Τρέμη - Ντροπή να εκθέτεις έτσι μια γυναίκα

Σάλο έχουν προκαλέσει τα όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, για τη σχέση του με την Ολγα Τρέμη στα νεανικά τους χρόνια.

Όπως είπε ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, οι δυο τους είχαν ένα ειδύλλιο, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος σπούδαζε στο Μαθηματικό, εκείνη θα έδινε εξετάσεις για να μπει στο Οικονομικό της Νομικής και εκείνος της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι της.

Μικρούτσικος: Ημουν ο πρώτος άντρας της - Οταν την είδα με εσώρουχα σάστισα
Είχα ήδη μπει στο πανεπιστήμιο, εκείνη θα έδινε στο Οικονομικό της Νομικής, χρειαζόταν μαθηματικά και μου ζήτησαν να της κάνω μάθημα. Και της έκανα σπίτι της, είχε και τηλεόραση, αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του προσθέτει:

"Όπως μία μέρα περιμένω να της κάνω μάθημα και μετά να δούμε τον αγώνα, κάνει ένα πέρασμα στο βάθος στον διάδρομο –θυμάμαι και το σπίτι της με τη βεραντούλα- και είναι με τα εσώρουχα. Αγρίεψαν τα μάτια μου. Σάστισα. Και μου καρφώνεται η ημίγυμνη εικόνα της, μου άρεσε η Όλγα. Μου γίνεται έμμονη ιδέα, αλλάζει όλη μου η ψυχοσύνθεση. Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας".

Μικρούτσικος: Δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα