Η Πωλίνα θυμάται την επική φάρσα του Βλάσση Μπονάτσου: Όλο το Χαλάνδρι έμαθε ότι ήμουν έγκυος

Η Πωλίνα θυμάται την επική φάρσα του Βλάσση Μπονάτσου: Όλο το Χαλάνδρι έμαθε ότι ήμουν έγκυος

Η Πωλίνα θυμάται την επική φάρσα που της είχε κάνει ο Βλάσσης Μπονάτσος, την οποία, μάλιστα, «μόνταραν» για να παίξει στην τηλεόραση!

«Έχουν περάσει 28 χρόνια από εκείνη τη φάρσα του Βλάσση (Μπονάτσου). Έμεινε στην ιστορία ως η πιο άκομψη φάρσα του», ανέφερε αρχικά η Πωλίνα, που σήμερα (21.03.2023) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», στην ΕΡΤ1.

«Δεν το είχαμε πει ότι ήμουν έγκυος, ήταν μια φάρσα περίεργη, όλο μπλεγμένο. Με έβγαλαν στον δρόμο και ήρθαν δύο σε στυλ Κολομβιανοί απατεώνες μαχαιροβγάλτες. Ο ένας με πήρε και με έβαλε μπροστά του ασπίδα και ο άλλος προσπαθούσε με μια λεπίδα να τον βρει για να τον τρυπήσει. Μου έκαναν φάρσα ότι τον κυνήγαγε ο ένας και ο άλλος με έβαλε μπροστά ασπίδα για να σωθεί», περιέγραψε η Πωλίνα.

«Εκείνη την ώρα μέσα στην τρέλα μου κοιτούσα την απέναντι πολυκατοικία. Είχε βγει ο κόσμος και έβλεπε, εκεί είχε κρυφτεί ο Βλάσσης. Και λέω: “καλά εγώ θα πεθάνω, αυτά τα ζώα εκεί πάνω δεν έχουν μια ταραχή να φωνάξουν την Αστυνομία;”», συνέχισε την αφήγησή της η γνωστή τραγουδίστρια.

«Εγώ φώναζα: “είμαι έγκυος!”», πρόσθεσε.

«Την άλλη μέρα παίρνει τηλέφωνο το MEGA και λέει: “αυτό το επεισόδιο δεν βγαίνει στον αέρα. Μόνο εάν οι ενδιαφερόμενοι κάνουν ντουμπλάζ”. Και πήγαμε εγώ, ο Μεγακλής (Βιντιάδης) και ο Βλάσσης, βλέπαμε τα πλάνα και κάναμε φωνές από πάνω για να μην ακουστούν οι κραυγές.

 Το κάναμε πιο light και φαντάσου ο κόσμος σοκαρίστηκε με το ντουμπλαρισμένο. Το κανονικό είπε το MEGA δεν βγαίνει, το πετάμε», κατέληξε η Πωλίνα στην περιγραφή της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα