Δασκαλάκης: Είχα απογοητευτεί, έλεγα στους δικούς μου... ετοιμάστε με

Δασκαλάκης: Είχα απογοητευτεί, έλεγα στους δικούς μου... ετοιμάστε με

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο τραγουδιστής, συνεχίζει να παλεύει με τον καρκίνο και στέλνει το δικό του μήνυμα.

Με αφορμή τις εξετάσεις που έκανε και τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα που πήρε, μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τον Γολγοθά που ανεβαίνει και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βιώνει. Ωστόσο, τόνισε ότι δεν το βάζει κάτω και έδειξε τη δύναμη ψυχής που διαθέτει.

Αρχικά ανέφερε ο Γιώργος Δασκαλάκης: «Το ανησυχητικό όταν έχεις αυτή τη νόσο είναι μην έχει κάνει μετάσταση. Δεν έκανε. Όταν ξεκίνησα τη θεραπεία μου ήμουν στο στάδιο 4 και καταφέραμε να το ρίξουμε στο στάδιο 1. Αυτή τη στιγμή δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής μου. Όπως βλέπετε, είμαι στο κρεβάτι μου… Να σας πω κάτι; Είχα απογοητευτεί κι εγώ. Έλεγα στη σύντροφό μου και στη μητέρα μου να με ετοιμάσουν. Δεν ένιωθα καλά. Έπαθα και θρόμβωση. Δε μπορούσα να περπατήσω, να κινηθώ. Όπως και τώρα. Γι’ αυτό σας είπα ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής μου. Το ενθαρρυντικό είναι ότι προχωράμε πολύ καλά. Μου έδωσε δύναμη όλο αυτό εννοείται… Ακόμα χρειάζομαι βοήθεια για να κάνω τα βασικά αλλά τελειώνοντας με όλες αυτές τις θεραπείες, είναι ενθαρρυντικό». ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα