Πόρτα σε Πικέ και Κλάρα Κία - Δεν τους σέρβιρε επειδή ήταν θαυμαστής της Σακίρα

Πόρτα σε Πικέ και Κλάρα Κία - Δεν τους σέρβιρε επειδή ήταν θαυμαστής της Σακίρα

Μπορεί ο Πικέ να προχώρησε μετά τον χωρισμό του με τη Σακίρα αλλά ακόμα απασχολεί η σχέση τους. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα με την Κλάρα Κία δεν είναι καθόλου αγαπητοί σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού και ιδίως στους πιστούς θαυμαστές της Κολομβιανής τραγουδίστριας.

Οι θαυμαστές των δύο μεγάλων σταρ έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα και παίρνουν πλέον μέρος με κάθε τρόπο. Και δεν είναι μόνο οι εταιρείες μάρκετινγκ που εκμεταλλεύτηκαν -με άριστο τρόπο- τον «πόλεμο» του πρώην ζευγαριού.

Αυτή τη φορά, ένας μεγάλος θαυμαστής της Σακίρα φέρεται να χάλασε τη βραδιά του Ζεράρ Πικέ με τη νέα του αγαπημένη. Τι ακριβώς συνέβη; Όταν ο Ζεράρ επέλεξε να δειπνήσει με τη νέα του αγαπημένη σε ιαπωνικό εστιατόριο στη Βαρκελώνη, ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε να τους σερβίρει.

Ο λόγος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η αγάπη του για την πρώην του Ζεράρ Πικέ Σακίρα. Ένα περιστατικό που, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε τον εκνευρισμό του ζευγαριού και ιδίως της νέας του αγαπημένης Κλάρα Κία. Και φυσικά οι κάμερες ήταν εκεί και απαθανάτισαν τη στιγμή, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Non stop ο «πόλεμος» Σακίρα – Πικέ

Και οι δύο πλευρές, πάντως, παίζουν το παιχνίδι της δημοσιότητας, με τις αναρτήσεις τους να γίνονται viral μέσα σε λίγες ώρες. Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η Σακίρα «κάρφωνε» τον Ζεράρ Πικέ με ένα home made video.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

«Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου», τραγουδά και φαίνεται να ζητά εκδίκηση από τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, τονίζει με νόημα: «Δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Η νέα του κοπέλα είναι η επόμενη, πώς έφτασα εδώ; Τον αγαπάω ακόμη. Καλύτερα να είμαι στη φυλακή παρά μόνη, τα έκανα όλα από αγάπη».

πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα