Έξαλλος ο Αντίνοος Αλμπάνης: Η Ελλάδα είναι το Ιράν της Μεσογείου. Όλοι μπούρκα

Έξαλλος ο Αντίνοος Αλμπάνης: Η Ελλάδα είναι το Ιράν της Μεσογείου. Όλοι μπούρκα

Έξαλλος έγινε ο Αντίνοος Αλμπάνης για την φωτογραφία του που κατέβασε το Instagram.

Ο ηθοποιός, που αρκετές φορές έχει δημοσιεύσει πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες, θέλησε να ποστάρει ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται το εσώρουχό του, ωστόσο κάποιοι προχώρησαν σε αναφορές και η πλατφόρμα το αφαίρεσε.

Ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ξέσπασε για την διαχείριση των social media και χαρακτήρισε μάλιστα την Ελλάδα ως Ιράν της Μεσογείου.

Ενοχλημένος λοιπόν, αναδημοσίευσε τη φωτογραφία σε story κι έγραψε πάνω της: «Και φυσικά οι ουρσουλίνες του Instagram κατέβασαν αυτό το post γιατί, μην ξεχνάμε, η Ελλάδα είναι το Ιράν της Μεσογείου. Όλοι μπούρκα!».

Η ανάρτησή του

Η απάντηση για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ανεβάζει. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται και ήταν ξεκάθαρος.

«Το ότι έχω αποκτήσει μία εξοικείωση με την εικόνα μου δεν είναι κάτι για το οποίο νιώθω ότι πρέπει να απολογούμαι. Σχολιάζεται πολύ, και αρνητικά και θετικά. Υπάρχει κάποιος τιμοκατάλογος που λέει ότι μέχρι εκεί φτάνει και τέλος; Αφού αυτό έχω διάθεση να κάνω» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα