Victor Vernicos για Eurovision: Θα κάνω ό,τι μπορώ για την Ελλάδα, ελπίζω να φέρω τη νίκη

Victor Vernicos για Eurovision: Θα κάνω ό,τι μπορώ για την Ελλάδα, ελπίζω να φέρω τη νίκη

O Victor Vernicos είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2023. Πρόκειται για τον μικρότερο σε ηλικία που έχουμε στείλει ποτέ στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και είπε πώς ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική, πώς έγραψε το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί και αναφέρθηκε στην αντίδρασή του όταν έμαθε πως θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision.

«Ξεκίνησα να τραγουδάω από πολύ μικρός και είχα πολλές επιρροές από την οικογένειά μου. Άρχισα να γράφω τραγούδια από τα 11 μου. Έγραψα το «What they say» 6 μήνες μετά που είχα μια πολύ αγχώδη εμπειρία, ήταν η πρώτη φορά που είχα νιώσει πολύ έντονα άγχος, είχε να κάνει με τη μουσική και την καριέρα μου», εξομολογήθηκε ο Victor Vernicos.

«Όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision χάρηκα πάρα πολύ, τρελάθηκα. Είναι πολύ τιμητικό και ελπίζω να εμπνεύσω και άλλα παιδιά να κυνηγήσουν αυτό που αγαπούν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για την Ελλάδα όπως κάνω μέχρι στιγμής, ελπίζω να φέρω τη νίκη», είπε χαρακτηριστικά ο Victor Vernicos.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα