Ηλίας Ψινάκης: Όταν κάναμε του Απαράδεκτους, τις αδελφές τις κρεμάγανε στο Σύνταγμα. Δεν είναι όπως τώρα

Ηλίας Ψινάκης: Όταν κάναμε του Απαράδεκτους, τις αδελφές τις κρεμάγανε στο Σύνταγμα. Δεν είναι όπως τώρα

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε για την εκπομπή «Έλεος!» που παρουσιάζει με την Αννίτα Πάνια. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και γιατί δεν θα ήθελε να κάνει οικογένεια.

«Δεν είμαι ο κεντρικός είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Φλερτάραμε επαγγελματικά πάρα πολλά χρόνια με την Αννίτα. Υπήρχαν δυσκολίες για την εκπομπή. Τώρα που ανακάλυψα το Youtube, η τηλεόραση μου φαίνεται πολύ καθωσπρέπει. Οι συνεντεύξεις είναι τραγικά βαρετές πια. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι με μια σοβαροφάνεια που ανακυκλώνονται ανά δεκαετίες» είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε γιατί δεν πήρε ποτέ την απόφαση να κάνει οικογένεια: «Στη ζωή μου είχα την τύχη και μπόρεσα λόγω οικογένειας, να περνάω καλά. Από μικρός κατάλαβα ότι δεν έχουμε χρόνο και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να περνάω καλά ό,τι κι αν κάνω. Άμα ήθελα, θα είχα κάνει οικογένεια. Όταν έχεις αποφασίσει να περνάς καλά και κάνεις ένα παιδάκι, πρέπει να το κάνεις μικρός. Δεν μπορείς να είσαι μπαμπάς και παππούς μαζί. Αν κάνω τώρα, θα έχει το παιδί 5 χρόνια μπαμπά. Πόσα να φτάσει ο άνθρωπος; Όταν κάνεις παιδί και είσαι υπεύθυνος πρέπει να είσαι από πάνω 18-20 χρόνια» είπε με το γνωστό του χιούμορ.

«Βέβαια για όλη σου τη ζωή πρέπει να είσαι, αλλά 18-20 πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Που σημαίνει δεν μπορείς να περάσεις καλά και μετά το παιδί μεγαλώνει και φεύγει. Οικογένεια δεν θα έκανα, παιδί μπορεί να έχω κανένα από πολύ παλιά, τώρα θα είναι γέρος και αυτός» συνέχισε γελώντας.

«Όταν κάναμε του Απαράδεκτους τότε με την Δήμητρα και βάλαμε τον Μπέζο γκέι, τότε τις αδελφές τις κρεμάγανε στο Σύνταγμα. Δεν είναι όπως τώρα που είναι in» είπε κλείνοντας ο Ηλίας Ψινάκης.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα