Γιώργος Λαμπάτος: Για μένα είναι πάρα πολλά τα 7.000 ευρώ που πρέπει να καταβάλω στον Σεφερλή

Γιώργος Λαμπάτος: Για μένα είναι πάρα πολλά τα 7.000 ευρώ που πρέπει να καταβάλω στον Σεφερλή

Ο Γιώργος Λαμπάτος μιλά για πρώτη φορά μετά την δικαστική απόφαση εναντίον του στη δίκη με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Δεν καταφέραμε να πάρουμε αναβολή για ένα πρόβλημα που υπήρχε από τον δικηγόρο μου. Για δεύτερη φορά ερήμην δικάζομαι. Αισθάνομαι αδικημένος γιατί ένας άνθρωπος καταδικάζεται επειδή λέει την αλήθεια. Δεν το μετάνιωσα απλώς είμαι στεναχωρημένος γιατί τα χρήματα είναι πολύ δύσκολο να πληρωθούν. Είναι πάρα πολλά, θα το υποστώ. Μπορεί να είμαι χωρίς φράγκο αλλά αισθάνομαι περήφανος που μίλησα» ανέφερε για την δικαστική απόφαση μιλώντας στον Σκαϊ.
 
 Ο συνήγορος υπεράσπισης του Μάρκου Σεφερλή, Μιχάλης Σαρρής, μίλησε πριν από λίγες ημέρες για την υπόθεση στον Alpha και ανέφερε πως οι ισχυρισμοί του Γιώργου Λαμπάτου ήταν ψευδείς.

«Το πρώτο που επιδικάστηκε είναι αγωγή 7.000 ευρώ, το οποίο δεν είναι το πρωτεύον για τον Μάρκο Σεφερλή, η χρηματική αποζημίωση. Δεν είχε εισπράξει καν τα χρήματα της πρώτης απόφασης, που ήταν 5.000 ευρώ» είπε αρχικά ο κ. Σαρρής.

«Το δεύτερο που αποφάσισε το δικαστήριο και διαφοροποιήθηκε από την πρώτη απόφαση, επειδή διαπιστώθηκε μια εξακολουθητική συμπεριφορά εκ μέρους του κυρίου Λαμπάτου με τους ίδιους ισχυρισμούς και μάλιστα, ενώ υπάρχουν αντίθετες δικαστικές αποφάσεις, απείλησε ότι σε επόμενη φορά που ο κύριος Λαμπάτος θα προτείνει τους ίδιους ισχυρισμούς, που θίγουν την τιμή και την υπόληψη του κυρίου Σεφερλή και τον συκοφαντούν, ο κύριος Σεφερλής έχει το δικαίωμα να αξιώνει 500 ευρώ για κάθε παράβαση» πρόσθεσε κλείνοντας.

 Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός είχε καταγγείλει σε συνέντευξή του στην «ON Τime» ότι δέχτηκε βία πάνω στη σκηνή του θεάτρου από τον Μάρκο Σεφερλή.

«Ο Μάρκος Σεφερλής μου έριχνε 15 σφαλιάρες κάθε βράδυ και οι σφαλιάρες αυτές ήταν αληθινές» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα