Χάρης Ρώμας για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν θα μασήσω τα λόγια μου όταν τελειώσει αυτή η ιστορία

Χάρης Ρώμας για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν θα μασήσω τα λόγια μου όταν τελειώσει αυτή η ιστορία

«Τοποθετούμαι για τα πάντα γιατί θέλω να είμαι ο χάρης Ρώμας που όλοι γνωρίζουν, απλά είμαι πιο προσεκτικός στην διατύπωση μου σε κάτι που θα πω. Περιμένω να τελεσφορήσουν οι δίκες για τον Πέτρο Φιλιππίδη για παράδειγμα, για να μιλήσω", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας.

  Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τη ζωή του, για το Me Too και την ενασχόλησή του με την πολιτική.

«Είμαι πολύ απασχολημένος πλέον, ως αντιπεριφερειάρχης, με τις ευθύνες που πρέπει και οφείλουμε να έχουμε, όταν αναλαμβάνουμε ένα τέτοιο πόστο. Είμαι αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, και έχουμε κάνει ένα σημαντικό έργο στην Περιφέρεια. Θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι το Πάσχα που παραιτούμαι για να μπορώ να αφοσιωθώ στον δήμο Χαλανδρίου. Ήδη κάνουμε προεκλογική εκστρατεία, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ήδη ζω μέσα στο Χαλάνδρι, τα πάντα, όλες τις καθημερινότητες του κόσμου. Πάντα έχεις το περιθώριο να κάνεις πολλά και εδώ έχουμε πολλά περιθώρια. Γι’ αυτό αποφασίζω να το κάνω. Εάν αισθανόμουν ότι οι άνθρωποι που θα αναμετρηθούν μαζί μου το κάνουν καλύτερα από εμένα, δε θα κατέβαινα υποψήφιος» είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα