Μπο: Με ποια παίκτρια του Survivor all Star είναι ζευγάρι

Μπο: Με ποια παίκτρια του Survivor all Star είναι ζευγάρι

Ο πρώην παίκτης του Survivor και νυν παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είναι ζευγάρι.

Ο γνωστός ράπερ εδώ και ένα μήνα είναι ζευγάρι με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα η οποία συμμετέχει στο Survivor All Star και αυτήν την περίοδο είναι στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Μπο έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ  “Γειά σου” και αναφέρθηκε στην περίοδο που συμμετείχε στο Survivor αλλά και στο ενδεχόμενο να βρεθεί στο Survivor All Star. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το φρέσκο ειδύλλιο.

«Ο Μπο είναι σε σχέση με μία παίκτρια που θα δούμε στο All Star. Είναι σχεδόν ένα μήνα μαζί, είναι μια φρέσκια σχέση. Είναι σε σχέση με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Σοφιάννα Αβραμάκη που ήταν καλεσμένη στο πλατό, επιβεβαίωσε την είδηση: «Εγώ το έχω ζήσει από την πρώτη στιγμή» είπε.

 «Όταν μπήκα στο Survivor ήμουν 118 κιλά και βγήκα 85. Όταν είχαν το ατύχημα τα παιδιά και πήγαμε στο νοσοκομείο, με είδα σε καθρέφτη και έπαθα σοκ. Εδώ και πέντε χρόνια προσέχω πολύ τη διατροφή μου. Έχω κάνει συζητήσεις με την παραγωγή για το All Star, όλα είναι ανοιχτά. Εμείς που πήγαμε στο πρώτο δεν πήραμε τόσα λεφτά όσο οι επόμενοι, αλλά πήραμε μεγάλη αναγνωρισιμότητα», ανέφερε ο Μπο στη συνέντευξή του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα