Έλενα Ακρίτα: Η ευχή της για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη το 2023

Έλενα Ακρίτα: Η ευχή της για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη το 2023

Οκτώβριο του ’21 έκαναν τις πρώρες κοινές εμφανίσεις τους ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, που προκάλεσαν τσουνάμι αντιδράσεων. Δύο μήνες αργότερα, στις αρχές Δεκεμβρίου του ’21, η Έλενα Ακρίτα δήλωσε για τις επιθέσεις που δέχονταν το ζευγάρι:

«Με ενόχλησε όταν βλέπω κάποια δήθεν έγκριτα φύλλα να μπαίνουν σε λεπτομέρειες προσωπικής ζωής που δεν θέλω να τις επαναλάβω, τις οποίες βρίσκω απαράδεκτες. Εγώ τον Βασίλη Μπισμπίκη τον αγαπάω πάρα πολύ. Και τον αγαπάω γιατί έχουμε δουλέψει παλιά μαζί στα “Μυστικά της Εδέμ” και είναι φίλος. Την Δέσποινα δεν την ξέρω αλλά την εκτιμώ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δύο μεγάλοι άνθρωποι πρέπει να λογοδοτήσουν για το τι θα κάνουν. Κι εγώ τον άνδρα μου έτσι τον γνώρισα. Ήμουν παντρεμένη με έναν άλλον, τον ερωτεύτηκα τρελά. Κι εκείνος ήταν παντρεμένος και με ερωτεύτηκε τρελά. Λοιπόν ταυτίζομαι. Και τριάντα χρόνια μετά είμαστε μαζί και – να χτυπήσω ξύλο- πολύ ευτυχισμένοι». Και τους αφιέρωσε το τελευταίο podcast της χρονιάς.

 
Ένα χρόνο μετά, παραμονές Πρωτοχρονιάς, το θέμα της σχέσης του ηθοποιού με την τραγουδίστρια παραμένει hot. Πόσο μάλλον που τα παθιασμένα φιλιά τους στο Έναστρον, το κέντρο όπου εμφανίζεται εδώ και μερικές εβδομάδες η Δέσποινα Βανδή έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου -μαζί τους και το αναμμένο τσιγάρο του Βασίλη Μπισμπίκη που προκάλεσε την «άμεση αντίδραση» του υπουργού υγείας.

Επανήλθε λοιπόν η Έλενα Ακρίτα με ένα ακόμα podcast, στο οποίο εκφράζει την συμπαράστασή της στο ζευγάρι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα