Ελένη Γερασιμίδου: Το οξύ έμφραγμα, ο νευρικός κλονισμός και η μεταφυσική εμπειρία

Ελένη Γερασιμίδου: Το οξύ έμφραγμα, ο νευρικός κλονισμός και η μεταφυσική εμπειρία

Στο έμφραγμα που υπέστη πρόσφατα αναφέρθηκε η Ελένη Γερασιμίδου, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη γνώμη που έχει εκφράσει κατά καιρούς για όλους εκείνους που παίζουν στο θέατρο ή την τηλεόραση χωρίς να έχουν τις ανάλογες σπουδές.

«Έμαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, αλλά με έσωσαν», ανέφερε και στη συνέχεια, μίλησε για τους ηθοποιούς που δεν έχουν τελειώσει σχολή υποκριτικής επισημαίνοντας: «Θα σας πω αυτό που μου είπε και ο Γιάννης Μπέζος ότι “θα ήθελα να παίζω με ανθρώπους που έχουν βγάλει σχολή”. Θα μου πείτε, πώς ο Θανάσης Βέγγος ή η αδερφή μου δεν έβγαλαν σχολή; Δεν μιλάω για τέτοιους ανθρώπους, αλλά για αυτούς που έχουν ξεχωρίσει για κάτι άλλο, όπως την ομορφιά τους».

Aναφορικά με τις δηλώσεις που έχει κάνει ανά διαστήματα για συναδέλφους της, είπε: «Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για δηλώσεις που έκανα στο παρελθόν, απλά κάποιες τις απομονώσαν, όπως για την Ζέτα Μακρυπούλια και βγήκα εγώ η κακιά».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στην οικογένειά της λέγοντας: «Όταν είχαμε την κόρη μας μωρό ξυπνήσαμε και είχαμε μόνο 500 δραχμές. Δεν υπάρχει κανείς από την οικογένειά μου πια».

Τέλος, αναφέρθηκε στα κιλά της, τα χειρουργεία που έκανε, αλλά και τον νευρικό κλονισμό που υπέστη: «Πριν την πρώτη εγχείρηση που έκανα, είχα μια μεταφυσική εμπειρία με την αδελφή μου. Διαγνώστηκα με διαβήτη τύπου 2 και έπρεπε να χάσω κιλά. Δεν είμαι στο Χόλιγουντ να παίρνω τις υψηλές αμοιβές, αν μου έλεγαν να γίνω συλφίδα, πάλι μια κοντή συλφίδα θα ήμουν. Πέρασα μια κρίση ηλικίας στα 27 μου, είχα ένα ελαφρύ νευρικό κλονισμό και δεν έτρωγα, έχασα σε 4 ημέρες 7 κιλά».

Δείτε το βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα