Harry Styles: Ένοπλοι επιτέθηκαν στο βαν του πριν τη συναυλία στη Βραζιλία

Ώρες αγωνίας έζησαν την Παρασκευή (09.12.2022) συνεργάτες του Harry Styles (Χάρι Στάιλς), οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση από ενόπλους στην Βραζιλία.

Τεχνικοί που μετέφεραν εξοπλισμό για τις συναυλίες του Harry Styles, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, έπεσαν θύματα ένοπλης επίθεσης στην Βραζιλία. Τρεις άνδρες υπό την απειλή όπλων σταμάτησαν το βανάκι που οδηγούσαν και τους έκλεψαν. 

ΜΜΕ στην Βραζιλία μετέδωσαν ότι οι τεχνικοί του Harry Styles βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο B-116 έχοντας ξεκινήσει από το Σάο Πάολο και κατευθυνόντουσαν προς την Κουριτίμπα, όταν έπεσαν θύματα ένοπλης επίθεσης. Στο βανάκι υπήρχαν μουσικά όργανα και απαραίτητος εξοπλισμός για την συναυλία του γνωστού τραγουδιστή. 

Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, προσπέρασαν το φορτηγάκι, το ανάγκασαν να σταματήσει και μετά έκλεψαν τον εξοπλισμό.

Το βαν μετέφερε όργανα που χρησιμοποιούσε το συγκρότημα που συνοδεύει τον Styles στην περιοδεία του «Love On Tour», σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tribuna. Οι δράστες όπως και το βαν δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα