Προκαλεί και πάλι ο Κάνιε Γουεστ: Αγαπώ τους Ναζί και τον Χίτλερ - Καλεί τους Εβραίους να τον συγχωρέσουν

Ο Κάνιε Γουεστ προκαλεί ακόμα μια φορά με τις δηλώσεις του για τους Eβραίους και τον Χίτλερ. Πριν λίγες μέρες είχε θαυμάσει τον Αδόλφο Χίτλερ και επέστρεψε με νέα αντισημιτικά σχόλια.

Σε συνάντησή του με τον Γκέιβιν Μακίνες, ιδρυτή των Proud Boys – πρόκειται για αμερικανική ακροδεξιά, νεοφασιστική οργάνωση στις ΗΠΑ-, ο ράπερ κάλεσε τους Εβραίους να «συγχωρήσουν τον Χίτλερ».

«Συγχωρέστε τον Χίτλερ»

Στο επεισόδιο με τίτλο «Saving Ye», ο Γουεστ εμφανίστηκε με μαύρη full face μάσκα και άρχισε να εξαπολύει επίθεση κατά της εβραϊκής κοινότητας, ενώ παρομοίασε την άμβλωση με «γενοκτονία».

Στη συνέχεια, επανέλαβε τη θεωρία συνωμοσίας πως «οι Εβραίοι ελέγχουν την πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης, μαζί με τις τράπεζες, μαζί με τα ακίνητα, μαζί με τα εμπορικά κέντρα» και τόνισε ότι οι Εβραίοι δεν μπορούν να του λένε ποιον μπορεί να αγαπά και ποιον όχι.

«Δεν μπορείτε να επιβάλλετε τον πόνο σας σε όλους τους άλλους. Εβραίοι συγχωρέστε τον Χίτλερ σήμερα», υπογράμμισε απευθυνόμενος στους Εβραίους.

Όταν ο Μακίνες τον ρώτησε τι θα έκανε με τους Εβραίους αν εκλεγόταν πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ράπερ αποκρίθηκε: «Οι Εβραίοι πρέπει να δουλεύουν για τους Χριστιανούς. Θα προσλάμβανα αμέσως έναν Εβραίο, αν ήξερα ότι δεν είναι κατάσκοπος και ότι θα μπορούσα να κοιτάξω το τηλέφωνό του».

«Αγαπώ τους Ναζί και τον Χίτλερ»

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Κάνιε Γουεστ εμφανίστηκε στον ιστότοπο InfoWars του συνωμοσιολόγου, Alex Jones, και δεν δίστασε να εκφράσει live την αγάπη του για τους Ναζί και τον θαυμασμό του για τον Αδόλφο Χίτλερ, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

«Βλέπω καλά πράγματα στον Χίτλερ. Αυτός εφηύρε τους αυτοκινητόδρομους, εφηύρε το ίδιο το μικρόφωνο που χρησιμοποιούσα ως μουσικός… Κάθε ανθρώπινο ον έχει κάτι πολύτιμο που έφερε στον κόσμο, ειδικά ο Χίτλερ. Μου αρέσει ο Χίτλερ», είπε ο ράπερ.

Και πρόσθεσε: «Λατρεύω τους Εβραίους, αλλά αγαπώ και τους Ναζί. Τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης μας έκαναν να νιώθουμε ότι οι Ναζί και ο Χίτλερ δεν πρόσφεραν ποτέ τίποτα αξιόλογο στον κόσμο».

Οι δηλώσεις του ράπερ προκάλεσαν την άμεση καταδίκη από τον Ρεπουμπλικανικό Εβραϊκό Συνασπισμό, ενώ λίγο μετά αποκλείστηκε και από το Twitter, με τον Έλον Μασκ να ξεκαθαρίζει: «Έκανα ό, τι μπορούσα. Παρόλα αυτά, παραβίασε και πάλι τον κανόνα μας εναντίον της υποκίνησης βίας. Ο λογαριασμός θα ανασταλεί», ως απάντηση στην εικόνα που αναρτήθηκε από τον ράπερ, ο οποίος είναι όλο και περισσότερο απομονωμένος μετά τα πρόσφατα αντισημιτικά σχόλιά του και την εκδήλωση του θαυμασμού του για τον Χίτλερ».

πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα