Μπιμπίλας: Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο

Μπιμπίλας: Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη και τη δικαστική διαμάχη που τρέχει με το ΣΕΗ, στην επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Στάνκογλου από ταξιτζή καθώς και στον Γιώργο Αγγελόπουλο ως ανερχόμενο ηθοποιό.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” στον Alpha, ο πρόεδρος του ΣΕΗ είπε: “Είδα ένα νέο παιδί με θρασύτητα να λέει: εμένα με είδαν σε ένα ριάλιτι, τους άρεσα και με πήραν. Αυτό το θεωρώ ανεπίτρεπτο“.

“Έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των ηθοποιών στο Σωματείο και σε κάθε συμβούλιο εγγράφουμε 20-30 στάνταρ. Αυτή τη στιγμή το Σωματείο βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση εξαιτίας των πολλών δικηγόρων που πληρώνουμε για να αντεπεξέλθουμε στους δικαστικούς αγώνες” ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

“Αυτοί οι 10.000 ηθοποιοί που υπάρχουν δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο, γιατί ο Ντάνος πραγματικά έχει ταλέντο, να πηγαίνει σε μια σχολή, να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο” δηλώνει ο ηθοποιός και προσθέτει:

“Το να βγαίνει όμως ένα νέο παιδί, όπως είδα σε κάποια συνέντευξη, με θρασύτητα και να λέει: εμένα με είδαν στο τάδε ριάλιτι, τους άρεσα και με πήραν. Αυτό το θεωρώ ανεπίτρεπτο”.

 Όσον αφορά την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει ότι θα αναμετρηθούν στις δικαστικές αίθουσες, στέλντοντάς του τις ευχές του για τη νέα του παράσταση, στην οποία δηλώνει ότι μπορεί να παραβρεθεί εάν τον καλέσουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα