Γιώργος Καραμίχος: Μου έχει γίνει μια φορά πρόταση από τον Γιώργο Κιμούλη και έχω αρνηθεί

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στην ΕΡΤ, αλλά και την πρόταση για συνεργασία που δέχθηκε από τον Γιώργο Κιμούλη. Σχολίασε, επίσης, το γεγονός ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζεται να συμμετάσχει σε ταινίες του Hollywood.

«Υπάρχουν πάρα πολλοί ηθοποιοί που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους για διάφορους λόγους και άλλοι που την κάνουν εξαιρετικά. Υπάρχουν άνθρωποι που ξεκίνησαν από άλλους χώρους, τη δημοσιογραφία, το μόντελινγκ και τα λένε μια χαρά. Δεν υπάρχει τέτοιο στεγανό. Καθένας δοκιμάζεται εκεί που μπορεί» δηλώνει ο Γιώργος Καραμίχος για τους influencers που εμπλέκονται με την υποκριτική.

Πώς βλέπει την κίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου να κάνει τρεις ταινίες στο Hollywood το επόμενο διάστημα; Ο ηθοποιός απαντά: «Μακάρι ο άνθρωπος, τα καλύτερα του εύχομαι. Είναι ελεύθερη η αγορά».

Για την ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και την επικείμενη επιστροφή του ηθοποιού στο θεατρικό σανίδι, ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρει: «Κανένα σχόλιο. Μέχρι να αποφασιστεί ό,τι είναι να αποφασιστεί, είμαι με τους ανθρώπους που έχουν υποφέρει για οποιουσδήποτε λόγους και από οποιονδήποτε άνθρωπο καταχράστηκε την εξουσία του. Μου έχει γίνει μια φορά πρόταση στο παρελθόν από τον Γιώργο Κιμούλη και έχω αρνηθεί. Και ούτε και θέλω αλλά για άλλους λόγους, γιατί δεν μου αρέσει το επί σκηνής».

Όσον αφορά το μέλλον του «Πες τη Λέξη» και το αν θα δούμε το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι να πηγαίνει και δεύτερη χρονιά στην ΕΡΤ, ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει: «Είναι πολύ νωρίς για τέτοιες αποφάσεις, δεν ξέρουμε κάτι. Μέχρι στιγμής το χαιρόμαστε, το απολαμβάνουμε. Είναι όλοι ευχαριστημένοι, και το κανάλι και οι θεατές απ’ ό,τι φαίνεται».

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα