Μίλτος Πασχαλίδης: Εγώ με τον Θάνο Μικρούτσικο συνομιλώ κάθε εβδομάδα

Μίλτος Πασχαλίδης: Εγώ με τον Θάνο Μικρούτσικο συνομιλώ κάθε εβδομάδα

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μοιράζεται τη μουσική συνεργασία που εξελίχθηκε σε σχέση ζωής με τον Θάνο Μικρούτσικο. Μια σχέση που συντηρείται ακόμα και μετά το «αντίο» του σπουδαίου συνθέτη.

Το “Μουσικό Κουτί” που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης από την ΕΡΤ ήταν αφιερωμένο στον Θάνο Μικρούτσικο. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο οποίος μίλησε για το πώς γνωρίστηκε με τον σπουδαίο συνθέτη, αλλά και για την ουσιαστικά οικογενειακή σχέση που ανέπτυξαν στη συνέχεια.

“Εγώ με τον Θάνο γνωρίστηκα το 1997, αλλά για να κάνουμε ολοκληρωμένη συνεργασία και να παίξουμε μία σεζόν παρέα μας πήρε 8-9 χρόνια. Πρώτη φορά παίξαμε ολόκληρη σεζόν, χειμώνα καλοκαίρι το 2007. Από τότε μέχρι τη στιγμή που «έφυγε», είχαμε σχεδόν καθημερινή σχέση. Η σχέση μας άλλαξε επίπεδο από το 2007 και μετά κι έγινε πάρα πολύ προσωπική”, τόνισε ο Μίλτος Πασχαλίδης και πρόσθεσε:

“Το λέω και δεν κομπιάζω δευτερόλεπτο. Εγώ με τον Θάνο συνομιλώ κάθε εβδομάδα. Διαρκώς. Ήταν τόσο πολυπράγμων και τόσο γενναιόδωρος, που νομίζω πως μας έχει αφήσει όλες τις απαντήσεις… Απλά υπάρχουν βδομάδες που δεν κάνουμε τη σωστή ερώτηση. Αλλά συνομιλούμε διαρκώς”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα