Ελένη Ράντου: Έγραφαν ότι τρώω τα λεφτά του Βασίλη στο θέατρο

Ελένη Ράντου: Έγραφαν ότι τρώω τα λεφτά του Βασίλη στο θέατρο

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Ελένη Ράντου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη νέα της θεατρική δουλειά, τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και τη μητέρα της.

«Όταν δεν είμαι καλά, δε μιλάω. Τα τελευταία δύο χρόνια κλείστηκα πολύ και όταν είμαι σε τέτοια ψυχολογία δεν θέλω να το μοιράζομαι.

Όταν υπάρχει μία ηλικία κι ένα παρελθόν, έχεις πολλά πράγματα να διαχειριστείς, οπότε μαζεύεις δυνάμεις, κάνεις απολογισμούς, συζητάς με τον εαυτό σου. Το θέμα του θανάτου δεν είναι λυμένο για κανένα μας, οπότε όλο αυτό δεν είναι και το πιο ευχάριστο θέμα για να μοιραστείς. Σκέφτηκα μέχρι και να εγκαταλείψω τη δουλειά, σκεφτόμουν πως θα ξαναβρώ κουράγιο για να ξαναμπώ. Σκέφτηκα να πάω πίσω από τη σκηνή και τα φώτα», είπε αρχικά η Ελένη Ράντου.

Η Ελένη Ράντου μίλησε για τη νέα της θεατρική δουλειά με τίτλο «Το πάρτι της ζωής μου» και ανέφερε ότι είναι μία αναδρομή ζωής μίας γυναίκας από τα επτά της μέχρι τα 55 της, με φόντο τα οικογενειακά τραύματα και μία σκια θανάτου στο σπίτι:...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlfe.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα