Είχα πάρα πολλές προτάσεις ως σερβιτόρα. Αν είχα τις ίδιες και ως ηθοποιός, θα ήμουν η Βουγιουκλάκη

Είμαι κομπλεξική, δεν το κάνω, ντρέπομαι να πάω να ζητήσω δουλειά. Δεν έχω πάρει τηλέφωνο ποτέ...

Είχα πάρα πολλές προτάσεις ως σερβιτόρα. Αν είχα τις ίδιες προτάσεις και ως ηθοποιός, θα ήμουν η Βουγιουκλάκη...

Η Τζόυς Ευείδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4». Η ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και παραδέχτηκε πως έπειτα από την πετυχημένη σειρά «Ρετιρέ», η ίδια εργάστηκε ως σερβιτόρα.

«Είμαι κομπλεξική, δεν το κάνω, ντρέπομαι να πάω να ζητήσω δουλειά. Δεν έχω πάρει τηλέφωνο ποτέ. Είχα πάει όμως γονυπετής στον Λειβαδά να με πάρει στο θέατρο, τα αρχαία χρόνια. Ήθελα να δουλέψω, ήμουν γύρω στα 27-28, μετά την σχολή. Μου έκανε την ζωή ποδήλατο για έναν μικρό ρόλο. Με είχαν προτείνει ο Βαλτινός και ο Βούρος. Είχα κάνει και το Ρετιρέ τότε. Με λυπήθηκε και με πήρε τελικά», είπε αρχικά η Τζόυς Ευείδη.

Και συμπλήρωσε η ηθοποιός: «Εγώ καλά πέρασα στην ζωή μου. Ήταν επιτυχία το Ρετιρέ. Μετά δεν είχα προτάσεις στο θέατρο, δεν είχα μισή πρόταση. Το θέατρο δεν έπαιρνε της… μόδας τότε. Δεν μπήκα εύκολα στο θέατρο. Ο Κιμούλης με βοήθησε πιο πολύ από όλους. Έκανα μια αντικατάσταση και μετά άρχισε να ανοίγει η δουλειά. Τον εαυτό μου τον μαστιγώνω κάθε μέρα που περνάει. Τότε ήμασταν άνεργοι ηθοποιοί που δουλεύαμε σερβιτόροι. Μετά το Ρετιρέ δούλεψα ως σερβιτόρα βέβαια. Παντού δούλευα. Είχα πάρα πολλές προτάσεις ως σερβιτόρα. Αν είχα τις ίδιες προτάσεις και ως ηθοποιός, θα ήμουν η Βουγιουκλάκη».

«Εγώ ήμουν και λίγο ψώνιο και δεν πήγαινα σε μερικές δουλειές που με φώναζαν. Απέφευγα να πάω στο Δελφινάριο, προτιμούσα να σερβίρω. Καλά να πάθω. Τότε έκαναν επιθεωρήσεις. Και τώρα που το σκέφτομαι πάλι δεν θα πήγαινα. Ήθελα να κάνω άλλα πράγματα», εξομολογήθηκε στην συνέχεια η Τζόυς Ευείδη.

 Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η συζήτηση πήγε στην προσωπική ζωή της, με την Τζόυς Ευείδη να απαντά με μια επική ατάκα. «Μόνη μόνη σαν το λεμόνι. Ααα… θα πούμε γκομενικά; Μα γι’ αυτό τον λόγο ήρθα, να πω γκομενικά. Όχι καλέ. Δεν με πολυενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια», είπε η Τζόυς Ευείδη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα